Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Tevi arī varētu interesēt
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Izplatītas kļūdas, kas var pamatīgi sabojāt kotlešu garšu: ko nedrīkst pievienot?by Laura Blūma
- Vai istabas augi tiešām attīra gaisu – profesionāls dārznieks sniedzi precīzu atbildiby Anete Vītola
- Soctīklos joko par ASV pirmās lēdijas Melānijas Trampas tērpu svinīgajā ceremonijā: tas laikam viņu “sargājot” no pašas vīra (foto, video)by Laura Blūma