Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi snieguši nepatīkamu prognozi par septembri – atklāts, kā sāksies rudensby Sandra Vīgante
- “Varu atļauties darīt, ko vien vēlos!”: komponists Raimonds Pauls intervijā atklāj savus plānusby Laura Andersone
- Zvaigžņu eksperts Račs prognozē, ka 2025. gads latviešiem nebūs viegls, un rudenī cilvēkos varētu parādīties bailesby Sandra Vīgante