14 Toyota modeļi iekļūst dažādos TOP 10 sarakstos

wrev

Tas ir oficiāls fakts – Toyota ir visuzticamākais zīmols Vācijā: ar kopumā 14 vietām dažādos Top 10 sarakstos.

Toyota ir kļuvusi par 2016. gada TÜV ziņojuma lielo uzvarētāju. Toyota pat ir septiņas reizes iekļuvusi Top 5 dažādās vecuma kategorijās. Tāpat kā iepriekšējos gados, modeļu vispārējās pārbaudēs tika konstatēts ļoti maz defektu.

  • 14 Toyota modeļi iekļūst dažādos Top 10 sarakstos
  • Toyota Prius ieņem otro vietu divās vecuma kategorijās
  • Toyota spēcīgi dominē 10 līdz 11 gadus veco automobiļu kategorijā, nodemonstrējot nepārspējamu uzticamību.

Toyota Prius ir viens no uzticamākajiem ceļabiedriem, ieņemot otro vietu gan 6–7, gan 8–9 gadus veco automobiļu kategorijās. Hibrīdu pionieris abās vecuma kategorijās atrodas labā kompānijā: Auris un Yaris 6–7 gadus veco automobiļu kategorijā ieņēma piekto un sesto vietu. 8–9 gadus veco automobiļu grupā zīmola izcilos rezultātus noslēdz Corolla Verso ceturtajā vietā, RAV4 sestajā, Yaris septītajā un Corolla desmitajā vietā.

Arī 10–11 gadus veco automobiļu kategorijā Toyota pierādīja, ka vecums nav šķērslis uzticamībai – pirmajās septiņās pozīcijās piecas vietas ieņēma Toyota modeļi. Corolla Verso un RAV4 ieņēma vietas uz pjedestāla otrā un trešā pakāpiena, tiem cieši seko Avensis – ceturtajā vietā. Sesto un septīto vietu ieņēma Corolla un Yaris. Jaunāku automobiļu vidū Toyota Yaris saņēmis augstu novērtējumu, ierindojoties devītajā vietā 2–3 gadus veco automobiļu kategorijā.

Sastādot TÜV ziņojumu, tehnisko pārbaužu organizācija un nozares žurnāls „Auto Bild” izmantoja deviņus miljonus vispārējo pārbaužu, kas veiktas 233 automobiļu modeļiem. Šis ikgadējais novērtējums sniedz vērtīgas vadlīnijas jaunu un lietotu automobiļu pircējiem. TÜV ziņojums tika publicēts 2015. gada 6. novembrī.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment