14 vīrieši stāsta par sliktāko seksu, kāds viņiem bijis. Daži gadījumi uzdzen zosādu!

1. Es tikko notēloju orgasmu, lai panāktu, ka meitene dodas prom. Esmu puisis. Sliktākais sekss jebkad.

2. Man ir 27 gadi un es pārgulēju ar 18 gadus vecu meiteni. Sliktākais sekss dzīvē. Viņa bija garlaicīga.

3. Esmu puisis, bet zinu, ko nozīmē tikt izmantotam vienīgi seksa dēļ, kamēr man ir jūtas pret otru cilvēku… Sliktākais ir tas, ka viņa pati man to atzina, bet es tik un tā turpināju ar viņu tikties.

4. Man tikko bija sliktākais sekss jebkad. Viņa veica sliktu minetu. Tad dažas minūtes pasēdēja man virsū, sasniedza kulmināciju un teica, ka viņai jādodas. Es domāju – paga, es neesmu pabeidzis!

5. Kāda meitene reiz uzvēma uz manis, kamēr viņa atradās man virsū – mēs abi bijām piedzērušies, sliktākais sekss jebkad.

6. Man vakarnakt bija sliktākais sekss jebkad. Nepārtraukti to nožēloju. Man jāatrod veids, kā pateikt šai meitenei, ka nekad vairs negribu ar viņu tikties. Nekad nedomāju, ka man būs šāda problēma.

7. Vakar pārgulēju ar meiteni, ar kuru līdz šim bijām tikai draugi. Viņa bija briesmīga. Vainoja visā mani. Viņa vienkārši gulēja tur kā ķieģelis.

Lasi vēl: Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

8. Man bija vienas nakts sakars ar meiteni, kurai pēc izskata var dot 10 balles no 10. Viņa sāka veikt man minetu, un, jēziņ, tas bija slikti. Pēc 30 minūtēm man bija grūti turpināt, un pēc 45 minūtēm es viņai pieklājīgi palūdzu pārtraukt.

9. 20 gadu skolas salidojumā pārgulēju ar savu vidusskolas simpātiju, viņa joprojām ir neiedomājami seksīga. Bet sekss bija briesmīgs, patiesi briesmīgs. Un, protams, viņa nebeidz man zvanīt.

10. Mans sliktākais sekss jebkad: viņa vienkārši nespēja aizvērties. Man patīk sekss, nevis netīra runāšana, it īpaši tas, ko runāja viņa. Bet es tik un tā jūtos slikti, jo es beidzu, bet viņa ne. Tāpēc nevajag runāt seksa laikā.

11. Reiz es atļāvu meitenei sevi seksa laikā žņaugt. Es atslēdzos. Viņa nozaga man pulksteni.

12. Sekss bija tik briesmīgs, ka es uzspļāvu viņai uz muguras un teicu, ka beidzu.

13. Vienreiz es no bāra aizvedu mājās nepazīstamu meiteni un biju tik piedzēries, ka seksa laikā aizmigu. Kad pamodos, es joprojām biju iekšā viņā.

14. Man vienreiz bija sekss ar meiteni, kura tā laikā izkliedza “Endij!” – tas ir viņas suņa vārds.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">jdjdjyjy</cite>

    Atpisies

Leave a Comment