15. novembra dienas horoskops – turies pretī!

1

AUNS Nepadodies pārāk ātri- vēl visi fakti un blakus lietas nav zināmas. Tikai neskrien ar galvu sienā – pēc tam vari arī norauties.

2

VĒRSIS Negribēsies sēdēt mājās – būs ļoti kustīgs garastāvoklis, ko daudzi nemaz nesapratīs. Izvēlies pareizo opciju, kā pavadīt brīvo laiku.

3

DVĪŅI Garlaicība? Jā, tas šodien būs Tavs vārds. Tā vīsies kopā ar nekā darīt negribēšanu. Izdomā, kam šodien gribi dot priekšroku.

4

VĒZIS Jutīsies patiesi priecīgs pēc ilgiem laikiem – negribēsi līst ārā no vides, kurā būsi nonācis, tomēr, kas jādara, tas jādara.

5

LAUVA Tev vajag mazliet izlaist nadziņus, citādāk kāds jau Tev ir sācis kāpt uz galvas. Bet Tu taču nevari to pieļaut! Saņemies..

6

JAUNAVA Visur, kur iesi, ieviesīsi kārtību – ne tīrības ziņā, bet tādā..garīgajā. Citiem dosi labus padomus, un dažu labu iegūsi arī pati sev.

7

SVARI Jo augstāk skatīsies, jo augstāk arī varēsi uzkāpt. Nešaubies par savām spējām un saproti, kas ir tas, kas ir jādara, lai sasniegtu iecerēto.

8

SKORPIONS Kas notiek tur, kur nebūtu nevienam jāredz..lai tur arī paliek. Neizplati baumas, pat it kā nedomājot, ka tas kkur aizklīdīs.

9

STRĒLNIEKS Vairāk uzticies cilvēkiem, kuri Tev stāv apkārt praktiski visu laiku – viņi Tev neko sliktu nevēl, pat ja Tevi māc šaubas

10

MEŽĀZIS Visu nevar paspēt izdarīt vienā dienā, tāpēc negruzies, ja kaut kas nenorit pēc plāna. Labāk dari visu kārtīgi un pēc kārtas.

11

ŪDENSVĪRS Šodien Tu pievilināsi pretējo dzimumu, kas arī būs trumpis tam, lai šī diena būtu izdevusies. Nenomet malā pienākumus.

12

ZIVIS Tu gribēsi šodien darīt ko tādu, kas nebūs iespējams, bet nesabēdājies par to, jo rīt, visticamāk, ka Tev viss sanāks!