15 stilīgi seniori, kas pierādīs, ka vecums ir tikai skaitlis un liks tev gaidīt vecumdienas!

Capture

Ja tev šķiet, ka labi izskatīties un apburt visus var tikai jauni cilvēki, tad šī galerija ir domāta tev. Paskatoties uz šiem attēliem, tu sapratīsi tajos attēloto cilvēku uzskatu, ka vecums īstenībā ir tikai dzīves sākums!

Fotogrāfiju sērijas autors ir Ari Sets Kohens, un projekta nosaukums – “Advancētais stils: Vecāki un viedāki”. Fotogrāfs apceļojis pasauli, ciemojoties tādās valstīs kā Dienvidāfrika, Zviedrija, Itālija un Austrālija, lai pierādītu, ka stilīgumam nav nekāda sakara ar vecumu un tas atkarīgs tikai no attieksmes.

Šajā rakstā apkopotas viņa labākās fotogrāfijas. Visiem modeļiem un modelēm ir vairāk nekā 60 gadu, bet mēs esam pārliecināti, ka viņu fotogrāfijas tevi pārsteigs un valdzinās!

 

Lai apskatītu galeriju, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ritvars</cite>

    Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like & Share principa, beidzot ar īstām ārzemju izspēlēm, kur gan jāņem vērā kāda atziņa – loterijas organizē peļņas gūšanai, viss process ir matemātiski izskaitļots un pamatots, lai galvenais ieguvējs būtu rīkotājs. Tomēr matemātikai var likt pretī tādu pašu matemātiku un tad jau izredzes gūt laimestu nosliecas par labu tam, kurš pēdējais pielietojis formulās balstītu taktiku dalībai uz nejaušību balstītā spēlē. Šobrīža aktualitāte ir koplikmes izdarīšana. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji – līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā “sindikāti”, kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu. Piereģistrējoties saņemsi loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/cw9c

Leave a Comment