19. februāra dienas horoskops – atceries mīļos!

1

AUNS Jaunā mēnesī iesoļosi ar jauniem plāniem un apņemšanām – tik pārāk uz tiem nekoncentrējies, vari aizmirst par kaut ko svarīgāku.

2

VĒRSIS Varbūt ir laiks izkāpt no rutīnas un kaut ko savā dzīvē pamainīt? Izdomā, kas ir traucēklis un atbrīvojies no tā- lai nestāv ceļā

3

DVĪŅI Tev prioritāte šodien būsi Tu pats – tikai nepārforsē ar egoismu. Neiemanto šodien ienaidniekus – tātad nestrīdies ne ar vienu.

4

VĒZIS Tev izdosies tas, ko būsi ieplānojis. Pārāk nevajag iespringt uz pienākumiem, citādāk aizmirsīsi par savu privāto dzīvi.

5

LAUVA Nespied šodien nevienu darīt neko tādu, ko viņš negrib. Nodarbojies ar savām lietām, vakaru padari pēc iespējas romantisku

6

JAUNAVA Ja viss nostāsies savās vietās, tad izdosies panākt savu. Nebaidies no izgāšanās, jo no kļūdām jau arī ir jāmācās.

7

SVARI Nedomā, ka esi labāks par pārējiem – tad draud “aplaušanās”. Dari tik daudz, cik ir Tavos spēkos, nevis tik daudz, cik esi iecerējis.

8

SKORPIONS Šodien necenties izrādīties cilvēkiem – viņiem tik un tā nepieleks, ko gribi panākt. Padari šo dienu maksimāli produktīvu.

9

STRĒLNIEKS Darbi īsti tā nenesīsies, bet tomēr enerģijas būs diezgan! Nedari vairākus darbus reizē – visu šodien kārtīgi un rūpīgi.

10

MEŽĀZIS Tev nav nekā nopietna, ko nožēlot. Vienīgais, ko Tev vajadzētu darīt šodien, ir cīnīšanās par savas vietas iegūšanu.

11

ŪDENSVĪRS Klausies senas dziesmas, kas atgādina par kaut ko bijušu un labu. Tas palīdzēs sagatavoties jautram vakaram!

12

ZIVIS Enerģijas pieplūdums gaidāms dienas otrajā pusē. No rīta centies daudz spriest par savu lomu citu cilvēku dzīvē. Atklāsi ko jaunu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment