2. marta dienas horoskops – neraizējies par sīkumiem!

1

AUNS Jutīsi saskarsmi ar savu iekšējo bērnu- no tā arī gūsi prieku. Tev vajadzēs iedvesmu, tu zini, kur to vari meklēt!

2

VĒRSIS Ja tev ir grūti aizmigt, iztīri sirdsapziņu. Tu zini, kas ir tas, kas tevi traucē, tādēļ ir pienācis laiks tam nākt gaismā. Agri vai vēlu tas tik un tā notiks.

3

DVĪŅI No viena ekstrēma lēmuma pie otra. Grūta situācija, bet pašapziņa palīdzēs tai tikt pāri. Izvēlies to, kas ir labāks tev.

4

VĒZIS Kāds tev dos izaicinājumu, jo domās, ka to nespēj. Pierādi pretējo! Tu rīkosies gudrāk par citiem, neiesaisties strīdos.

5

LAUVA Būs grūti kādu saprast. Saņemsi nesaprotamus signālus, ko būs grūti atkodēt. Tomēr labas romantiskās attiecības.

6

JAUNAVA Tavs ilgi slēptais talants šodien atradīs pielietojumu. Praktiski šodien gaidi, ka izmainīsies svarīga dzīves līnija.

7

SVARI Šodien tev izdosies vienlaicīgi veikt vairākus darbus. Tomēr nāksies saskarties ar to, kas no tā izriet- lielu nogurumu un nespēku.

8

SKORPIONS Liksies, ka tev priekšā ir ļoti smaga taka, tomēr viss nav tik ļauni. Tu kāpies uz atpakaļu, šodien pasper labāk soļus uz priekšu.

9

STRĒLNIEKS Gribēsies, lai kāds tevi pagrūž uz priekšu. Pašam daudz spēka nebūs, tādēļ tēlosi cietēju. Mazliet tomēr mēģini saņemties.

10

MEŽĀZIS Jutīsies kā aita vilka nagos. Tev nav jāuztraucas par nākotni, jo viss jau principā ir nostājies savās vietās. Nebaidies!

11

ŪDENSVĪRS Tu nezini, ko gaidīt, tādēļ ir jāmaina pieeja. Iespējams, iekulsies nepatikšanās- nezini, kur tas novedīs, bet būs jāmēģina.

12

ZIVIS Diena būs tik grūta, it kā visu laiku būtu jāatrod pareizie puzles gabaliņi. Neuztraucies par rītdienu, viss ritēs kā pa diedziņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment