2 metodes naudas un veiksmes piesaistīšanai, ar kurām Vanga iesaka sākt un beigt dienu

Runājot par galvenajiem nabadzības un neveiksmju cēloņiem, ezotēriķi izrāda retu solidaritāti, sakot, ka ļaunuma saknes jāmeklē enerģētiskajā līmenī.

Un vairāk nekā pusē gadījumu tā slēpjas skepticisma negatīvajā enerģijā.

Neticība daudziem cilvēkiem kļūst par galveno klupšanas akmeni ceļā uz veiksmi un labklājību. Un ir ārkārtīgi grūti atbrīvoties no bīst***s attieksmes, ko tā nes līdzi.

Bet tas ir iespējams! Jums tikai jācenšas vismaz 3 dienas dzīvot, veicot vienkāršus paņēmienus, ar kuriem slavenā dziedniece ieteica sākt un beigt katru dienu. Man personīgi ne reizi nav bijis iemesla apšaubīt viņas norādījumu apbrīnojamo spēku.

Šīs vienkāršās manipulācijas palīdz atiestatīt zemapziņu un apgriezt jūsu dzīvi par 180 grādiem. Turklāt viss nāks kā pa burvību pats no sevis, bez sāpīgiem mēģinājumiem noticēt un bezjēdzīgiem pierunāšanas mēģinājumiem.

Ar katru dienu pievienojot arvien vairāk iemeslu priekam, šie Vanga padomi palīdzēs jums iemācīties uzticēties Visumam un beidzot noticēt brīnumam.

No rīta

Kad pamostaties, nesteidzieties ārā no gultas un neieslīgstiet problēmu virpulī. Labi izstiepieties, pasmaidiet un, neatverot acis, sirsnīgi sakiet: “Paldies par jauno dienu un visu prieku, ko tā nesīs!”. Tikai tad atveriet acis.

Pirms sejas mazgāšanas vai dušā paskatieties spogulī, dziļi ieelpojiet, paceliet rokas virs galvas, atverot plaukstas kā bļodu, kurā pieņemat visu, ko sagaidāt no šodienas.

“Uzsmaidi sev, pat ja tev tā negribas, un saki: “Visums, glāb un vairo manu veiksmi. Paldies!”

Lasi vēl: Pieci iemesli, kāpēc es saldēju ķiplokus (ērti, nezaudē garšu un asumu)

Bet nevajag aizrauties. Sāciet ar maziem soļiem. Arī Visumam ir nepieciešams laiks, lai pieņemtu, ka esi gatavs tam uzticēties.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment