2. septembra dienas horoskops – nebaidies no jaunā!

1

AUNS Nesteidzies sākt kādus jaunus biznesus. Viegla komunikācija – ar draugiem, ģimeni, paziņām. Būsi saspringts, nāksies atslābināties.

2

VĒRSIS Šodien izdosies izbēgt no savas rutīniskās ikdienas. Tevi šodien apmierinās praktiski viss, tikai piesargies no garastāvokļa maiņām vakarā.

3

DVĪŅI Ja ar savstarpējām attiecībām viss ir kārtībā, šodien nav, par ko uztraukties. Ja nav, tad nāksies daudz runāt un skairoties.

4

VĒZIS Nāksies mest izaicinājumus sev pašam. Strādājot paņem pauzītes, lai pietiktu laika pasapņot par tuvākajiem plāniem.

5

LAUVA Daļu dienas pavadi, izbaudot savus hobijus. Iespējams, ir laiks, lai tu satiktos ar dažiem draugiem no savas jaunības/bērnības.

6

JAUNAVA Nav nepieciešams plānot pārāk nopietnus pasākumus. Diskusijas nekur nenovedīs, drīzāk sastindzinās notikumus.

7

SVARI Kopējā šodienas atmosfēra tev būs pozitīva. Neņem pārāk nopietni jaunas ziņas. Ja ir steidzami darījumi, paņem šo dienu brīvu.

8

SKORPIONS Nevajag pārāk daudz koncentrēties uz to, lai viss būtu perfekti. Jutīsies labi, jo šodien draugi būs īsts zelts.

9

STRĒLNIEKS Kāda cita domas nav īsti patiesība. Pārbaudi faktus, pirms pieņem izšķirošus lēmumus. Dzīve drīz mainīsies.

10

MEŽĀZIS Neiesaisties nopietnās sarunās. Nav diena kā jauna sākšanai. Vienkārši esi tur, kur ir ērti un tur, kur vēlies pats būt.

11

ŪDENSVĪRS Pievērsies radošumam. Pārveido savu apkārtējo vidi, maini ieradumus un izdari kaut ko tādu, ko domāji, kad nekad nespēsi.

12

ZIVIS Nevienmērīgs garastāvoklis. Ļoti ietekmēs saņemtās jaunās ziņas. Nav īstais laiks, lai pieņemtu radikālus lēmumus, pasaudzē sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment