Pirmais veids: Vārīta savā sulā
1. Nenotīrītu no lapām ievieto mikroviļņu krāsnī.
2. Uzliec taimeri uz 5 minūtēm.
3. Dzin! Un gatavs!
Otrais veids – Aptin un iekaro!
1. Ūdeni samitrinātu papīra dvieli aptin notīrītu no lapām kukurūzu. ( Ieteicams izmantot biezākus papīra dvieļus. Ja tāda nav tad saliec 2 vai 3 plānus dvieļus kopā.)
2. Liekam aptītu kukurūzu mikroviļņu krāsnī un liekam taimeri uz 5 minūtēm.
3. Dzin!
4. Ņemam ārā un iztinam apkaisām ar sāli un gardi ēdam.
Pamēģini abus šos variantus un izdomā, kurš no tiem sanāk labāks.
Svarīgi pieminēt
Pagatavošanas laiks ir atkarīgs no kukurūzas šķirnes, un no mikroviļņu krāsns kvalitātes. Tāpēc vispirms ietin to, un cep 3 minūtes, izņem, nogriez gabaliņu pagaršo, ja nav gatava cep tālāk pusotru minūti.
Un ne mazāk svarīgs ieteikums
Pieņemsim tava mikroviļņu krāsns gatavo ne mazāk kā 1 kukurūzu 5 minūtēs. Bet ja tu gribi pagatavot 2 kukurūzas vienlaikus, tad tev jāliek taimeris uz 8 – 10 minūtēm.
Avots: www.maximonline.ru
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma
- Vai dārzs būs auglīgs? Lūk, kā pārbaudīt augsnes kvalitāti pirms pavasara stādīšanasby Anete Vītola
- Ornitologs Dmitrijs atklāj, vai apgalvojums, ka putnus nedrīkst barot ar maizi, ir patiessby Laura Blūma