20 stila likumi vīriešiem! Kungi, pievērsiet tiem uzmanību, ja nevēlaties izskatīties muļķīgi…

  1. Vienmēr jāizvēlas piemērotā izmēra drēbes. Daudzi cilvēki nepamatotu iemeslu dēļ valkā izmēru lielākas vai mazākas drēbes. Nekad neļaujiet veikalā pārdevējiem manipulēt ar jums, jo pareizs izmērs ir lieliska izskata pamatā. 
  2. Siksnas, apavu un somas krāsai ir jābūt vienādai. Ja nav iespējams dabūt vienādas krāsas, tad vismaz toņus gan pieskaņojiet. 
  3. Nestandarta figūra (liels vēders vai plati pleci) vienmēr pieprasa drēbes ar platākiem galiem vai pleciem. 
  4. Nekad nevelciet vienlaicīgi bikšturus un siksnu – šī ir ļoti neveikla kombinācija, no kuras jācenšas izvairīties. 
  5. Vīriešiem, kam ir drukna ķermeņa uzbūve, nepieciešams izvēlēties biezākus kaklasaites siešanas veidus. 
  6. Veids, kā būt moderniem, neizmantojot modes dizaineru palīdzību – izvēlieties piezemētākus un gaišākus toņus, tā vietā, lai vilktu kaut ko kliedzošu un uzkrītošu. 
  7. Kreklam vienmēr jābūt gaišākam par uzvalku, jo tas palīdz vizuāli izstiept tēlu. 
  8. Jums patīk džinsa apģērbi? Tad jums šī informācija noteikti jāzina! Vienmēr izvēlieties džinsu bikses par vienu vai pat pāris izmēriem tumšākas nekā jaka. 
  9. Vienmēr atcerieties, ka džinsa audums ātri zaudē savu toni, tādēļ nevajadzētu to pārāk bieži mazgāt. Pirms džinsu audumu mazgāšanas, vienmēr izgrieziet tos uz otru pusi. 
  10. Uzvalka piedurknēm jābūt mazliet īsākām par krekla piedurknēm. 
  11. Zeķes vienmēr jāizvēlas, orientējoties pēc savu bikšu krāsas. 
  12. Vislabāk tomēr pieturēties pie garajām zeķēm. Ļoti bieži apsēšanās laikā zeķes nespēj nosegt kāju, un tad visai pasaulei redzamas jūsu kailās kājas, kas nebūt nav labs rādītājs. 
  13. No baltām zeķēm ikdienā vajadzētu izvairīties – vienīgi sporta zālē tādas ir pieļaujamas. 
  14. Ikdienā gan nevajadzētu nēsāt sandales – ja nu vienīgi dodaties uz jūru vai atrodaties pie baseina. 
  15. Bieži vien var redzēt vīriešus, kas pat pie solīdām drēbēm nēsā mugursomu. Arī vīriešiem ir ieteicams atrast universālu somu, kas piestāvēs jebkuram dzīves brīdim. 
  16. Tiem vīriešiem, kas ir īsa auguma, nepieciešams izvairīties no apģērbu gabalu atstāšanas ārpus biksēm, proti, brīvajiem galiem. Tas jums liek izskatīties vēl īsākiem. 
  17. Brilles nav ieteicams nēsāt uz galvas, ja jūs tās neizmantojat. Visticamākais, ka briļļu ķepiņas vienkārši izstaipīsies.                                                                                                                                                                              Lasi vēl: Veselības ministrei Čakšai ļoti neveikls apģērba misēklis: soctīklu lietotāji uzjautrinās
  18. Viena no sliktākajām idejām ir ekonomēšana uz apaviem. Labāk tomēr iegādāties patiešām kvalitatīvus apavus, kas jums kalpos vairākus gadus. 
  19. Drēbju kvalitāte ir pirmais, kas jāpārbauda to iegādes laikā. 
  20. Protams, ka nevajadzētu ieciklēties uz savu ārējo izskatu. Vismodernākie ir tie vīrieši, kas savam ārējam izskatam sniedz tādu kā minimālisma pieskaņu, paralēli izskatoties tikai mazliet nevīžīgi. 

 

Dāmas, ja jūs vēlaties, lai jūsu vīrietis izskatās labi – parādiet viņam šo rakstu! Taču kungi, ja vēlaties izskatīties labi, ievērojiet mūsu ieteikumus!

Avtots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment