2024. gada horoskops: ko Zaļais pūķis dos jūsu zodiaka zīmei

Jaunava

Karjeras jomā Jaunavām būs jāizrāda neatlaidība, piemēram, jābeidz klusināt savas iniciatīvas un neslēpt vēlmi tikt paaugstinājumam. Jūs arī vēlēsities atjaunināt vai iegūt jaunas zināšanas. Šāda uzvedība padarīs gadu veiksmīgu profesionālajā izaugsmē. Tāpēc Jaunavām ir jābūt gatavām investēt šāda veida sevis pilnveidošanā. Pūķis būs dāsns arī ar naudu Jaunavām: ne reizi vien finanses nāks burtiski no nekurienes – pēkšņi. Jaunavas spēs tuvināt šo brīdi, ja kļūs atvērtas jauniem ienākumu avotiem un pārstās šaubīties par sevi.

Svari

2024. gads Svariem būs draudzības un atbalsta periods. Pūķis palīdzēs justies pārliecinātam un neievainojamam, dodot zīmes pārstāvjiem spēku īstenot savus projektus. Svari uzņems gada simbola enerģiju, līdz ar to spēku iemiesot idejas. Turklāt zīmes pārstāvji, kuri aktīvi izpauž sevi, visticamāk, palielinās savus ienākumus. Galu galā Pūķis ir arī pārpilnības simbols. Viņš nevis apkauno tos, kas tiecas pēc bagātības, bet gan uzmundrina.

Strēlnieks

Strēlnieks 2024. gadā piedzīvos būtiskas pārmaiņas. Taču uztraukties nav pamata: pārmaiņas lielākoties būs priecīgas. Patīkami notikumi izgaismos ceļu. Bet, lai nenobiedētu iespējamos panākumus, zīmes pārstāvjiem ir jāatturas no dzīvesvietas vai darba maiņas. Augustā Strēlniekiem būs iespēja gūt peļņu no komandējumiem, bet septembrī un oktobrī var tikt piedzīvoti kādi finansiāli zaudējumi.

Skorpions

Skorpiona un Pūķa temperamenti ir nedaudz līdzīgi, tāpēc zīmes pārstāvji piedzīvos spraigu periodu, kas pilns ar spilgtiem iespaidiem. Skorpioniem jāseko saviem instinktiem un tieksmēm, taču neaizmirstiet būt uzmanīgiem: ceļā var parādīties cilvēki, kuri vēlas nozagt viņu naudu vai idejas. Jūs varat norobežoties no spītīgiem kritiķiem domubiedru lokā. Komandas darbs Skorpioniem būs uzvarošs formāts: taču personīgās lietas labāk uzticēt tikai veciem draugiem.

Mežāzis

Pūķa gadā iedzimtais smags darbs un neatlaidība liks Mežāžiem virzīties uz priekšu biznesā. Zīmes pārstāvju noturība nodrošinās viņiem uzticama cilvēka reputāciju. Uz šāda veiksmes viļņa pastāv risks mesties darbā un aizmirst par atpūtu. Taču bez tā Mežāži 2024. gada otrajā pusē iedzīs sevi stūrī un zaudēs interesi par to, ar ko aizrāvās. Tāpēc šīs zīmes cilvēkiem ir nepieciešams apzināti nodzēst sevī Pūķi un iemācīties neko nedarīt.

Jūsu personīgajā dzīvē valdīs stabilitāte. Attiecībās esošajiem viss ritēs gludi, un vientuļie Mežāži iemācīsies izbaudīt savu statusu un, ja vēlēsies, uzsāks romantisku iepazīšanos.

Ūdensvīrs

Šogad Ūdensvīri būs vērsti uz jauniem mērķiem un interesēm ārpus darba. Šī uzmanība viņiem atbrīvos laiku, lai viņi varētu atpūsties un darīt visu, kas viņiem patīk. Zīmes pārstāvji paši sarīkos atsāknēšanu, un iemesls tam var būt kāds ne pārāk patīkams notikums. Varbūt tuvinieka atlaišana, šķiršanās vai Nā*e. Tomēr, veicot šādus testus, Pūķis novedīs Ūdensvīru pie sen nepieciešamās pārvērtības.

Zivis

Lai gan Pūķis un Zivis ir dažādu stihiju pārstāvji, plēsonīgais simbols izrādīs labvēlību arī ūdens zīmei. Zivīm nāks par labu būt sirsnīgām pret sevi un citiem. Turklāt, pat ja tās ir patiesas dusmas, tās atsijā no apkārtējās vides nevajadzīgos cilvēkus. Šāda attīrīšana novedīs zīmes pārstāvjus pie izaicinājumiem, kas “izcels” viņu pašu trūkumus.

Lasi vēl: Kādi akmeņi būs veiksmes talismani zodiaka zīmēm 2024. gadā

Ja Zivis nesāks sevi žēlot un izmantos šādu atklāsmi, lai atstrādātu mīnusus, tad 2024. gadā tās varēs nostiprināt savas pozīcijas un uzlabot pozīcijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment