2024. gada janvāra horoskops: dzīvē sāksies balta svītra – kurām zodiaka zīmēm šajā periodā veiksies

 

Svari

Šajā periodā tu atradīsi savas saknes, spēsi atjaunot dziļas saiknes ar ģimeni. Jūs no jauna atklāsiet sevi jaunā emocionālā un garīgā veidolā un sapratīsiet, ka esat mīlēts un patīkams cilvēks.

Jūsu bilance 2024. gada janvārī ir saistīta ar ģimeni. Tāpēc biežāk komunicēsi ar saviem mīļajiem, paildzināsi svētku gaisotni un varēsi no jauna definēt jēdzienu “mājas”.

Karjera iet labi. Nopietnas problēmas šajā jomā nav gaidāmas.

Skorpions

Šomēnes tevi gaida lielas lietas un svarīgi lēmumi. Darbības gars atdzīvosies. Jums ir tik daudz plānu, ka jūs sāksiet tos intensīvi īstenot.

Zvaigznes tevi atbalsta, nes veiksmi un nepieciešamos resursus. Atvērsies svarīgas durvis: jūs satiksiet īstos cilvēkus īstajā vietā.

Jūs jutīsiet interesi par visām praktiskajām jomām, tāpēc varēsiet parūpēties par juridiskiem, finansiāliem jautājumiem, mājas labiekārtošanu, remontu un visu, kas ir svarīgs ērtas dzīves sakārtošanai.

Strēlnieks

Vēlēsies atvērties attiecībās, sajust, ka arī tavam vārdam ir nozīme, ka vairs nav jāpieiet tik daudz kompromisu un upuru kā pērn.

Jūs pārkārtosiet komunikācijas veidu un centīsieties atjaunot veselīgas robežas, kas dos jums daudz priekšrocību.

Strēlnieki gandrīz nonāks attiecību, personības atjaunošanas procesa sākumā un jaunu virzienu meklējumos, kas viņus piesaista.

Mežāzis

Vēlēsies sakārtot lietas personīgajā dzīvē un mēģināt rast risinājumus problēmām, kas tevi nomāc jau ilgāku laiku. Iespējams, jūs domājat par jaunu dzīves sākumu vai citiem svarīgiem lēmumiem, kas mainīs dzīvi.

Sajutīsi, ka esi mainījies, un vēlēsies drosmīgi ieiet jaunā savas dzīves izpausmē. Tevi piesaistīs ātri transformācijas ceļi karjerā, mīlestībā vai ģimenes jomā.

Jebkurā gadījumā esi gatavs spert svarīgus soļus, lai attīstītu dzīves jomas, kas līdz šim palikušas otrajā plānā.

Jaunajā gadā tev ir jauni pienākumi, taču tu esi mainījies un būsi gatavs pārkārtot savu dzīvi.

Ūdensvīrs

Komunikācija ir tā, kas palīdzēs vieglāk pārvarēt 2024. gada janvāra grūtības.. Zināsi, kā pieiet lietām godīgi. Jūs zināt, kad pateikt “nē” vai “jā”, nepārkāpjot savus principus un nepieļaujot upurus un kompromisus.

Tādā veidā varēsi atjaunot normālas robežas ar citiem gan no ģimenes vides vai draugu loka, gan ar cilvēkiem no sava darba kolektīva.

Jūs koncentrēsities uz to, kas jums jādara, un saviem mērķiem, lai jūs efektīvāk īstenotu savus personīgos plānus.

Zivis

Atklāsi jaunas prasmes un talantus, kas mudinās sekot saviem senajiem sapņiem. Tev pietiks drosmes spert pirmos soļus virzienos, par kuriem līdz šim esi tikai sapņojis.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām Zaļais koka Pūķis dāvās veiksmi 2024. gada janvārī un februārī

Šis ir labs periods iekšējo resursu atklāšanai un mēnesis, kas veicina drosmi rīkoties. Uzticieties sev un klausieties intuīciju. Un arī jūtieties brīvi darīt to, ko vēlaties un ko jūtat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment