2024. gada simbols: kā sagaidīt Zaļo Pūķi un padarīt viņu par savu aizstāvi

Kā iepriecināt gada patronu, kuram šis laiks būs visveiksmīgākais un ko mums atnesīs Zaļais koka pūķis.

Gada simbols

Nākamais gads ir labklājības un attīstības laiks, kas atnesīs Zaļo koka pūķi. Šī mītiskā būtne izceļas ar mierīgumu, gudrību, elastību. Tiek uzskatīts, ka Zaļais pūķis ciena pārliecību un autoritāti, taču absolūti nevar izturēt augstprātību, rupjību un iedomību, tāpēc 2024. gadā ar šīm īpašībām apveltītajiem nebūs viegli.

Zaļā ir atdzimšanas, atjaunošanas un straujas izaugsmes krāsa. Tāpēc mūsu austrumu varonis nes radošu enerģiju un priecīgas pārmaiņas, kas skars cienīgākos.

Koka pūķis ir mieru mīlošs, viņš vienmēr būs taisnības un kārtības pusē un kļūs par aizbildni tiem, kuri ir nepelnīti aizvainoti.

Un tomēr Pūķis var kļūt nopietni dusmīgs, ja tiek provocēts. 2024. gadā nevajadzētu iesaistīties piedzīvojumos un apšaubāmos notikumos, gada īpašnieks to noteikti nenovērtēs.

Kā satikt pūķi

Majestātiskā čūska mīl uzmanību, un tāpēc garlaicīga vide to vienkārši atbaidīs. Sveiciniet patronu spožu un krāsainu dekoru vidē, lai piesaistītu viņu jūsu mājām.

Pūķa iecienītākās krāsas ir zelts un sarkans, tāpēc tērpos ir jāiekļauj dažas šo krāsu detaļas. Ja šāds apģērbu salikums tev neder, savu svētku tērpu vari papildināt ar zelta rotaslietām ar sarkaniem akmeņiem.

Vīrieši jebkuru klasisko uzvalku var izrotāt ar zelta aproču pogām vai kaklasaites klipsi, ar to pietiks, lai pievilinātu mītisko ķirzaku. Drosmīgākiem kā stilīgi aksesuāri ir piemēroti zelta zīmogi vai rokassprādzes.

Lasi vēl: “Viņi kļūs par laimīgās biļetes īpašniekiem”: 3 zodiaka zīmēm ļoti veiksies 2023. gada decembra otrajā pusē

Izrotājiet savu māju bagātīgi un koši – Pūķis noteikti novērtēs jūsu pūles. Vītnes, laternas, zelta aizkari vai koši sedziņa uz dīvāna, sveces, koši trauki – katrs krāsas pieskāriens iepriecinās Pūķi un liks saprast, ka tu viņu gaidi.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment