2024. gads būs baltā josla: nosauktas četras zīmes, kuras peldēs naudā un lielā mīlestībā

Dvīņi

No 20. janvāra Dvīņu dzīvē notiks pārmaiņas. Tevi gaida jaunas iepazīšanās un atzinība darbā. Kādam paveiksies paveikt to, par ko jau sen ir sapņojis.

Janvārī Dvīņi vēlēsies iziet kursos.

Ja esat viens, tad gatavojieties februārī satikt jaunus cilvēkus. Jauniegūti draugi dalīsies zīmes pārstāvju viedokļos. Dvīņi varēs uz tiem paļauties. Šie cilvēki būs kopā ar jums vairāk nekā vienu gadu.

No marta līdz aprīlim vēlēsies romantiku – iepazīšanos, interesantus randiņus. Un šis ir tam piemērots brīdis. Droši vari pieiet pie kolēģa, kurš tev jau sen ir iepaticies un uzaicināt viņu uz tasi kafijas.

Maija beigās optimisms, kas jau tā ir pārpilnībā, kļūs vēl lielāks. Nāks interesanti darba piedāvājumi. Neatsakieties no tiem, ja jau ilgu laiku plānojat atmest.

Lasi vēl: Ķīniešu horoskops 2024. gadam ar astrogrammu: uzzini, ko pūķis tev ir sagatavojis

Lasi arī: 2024. gada galvenie bagātnieki atrasti: viņiem uz galvas kritīs liela nauda

Mežāzis

Mežāžiem 2024. gads būs viens no neaizmirstamākajiem gadiem viņu dzīvē. Martā gūsi panākumus mīlestībā un radošumā. Taču tas būs kaut kas pavisam neparasts – piemēram, tu iemīlies cilvēkā, kas nav tavs tips, vai arī partneris sarīkos tev neparastu romantisku randiņu. Tas pats ir radošajā jomā – jūs pēkšņi pamodināt interesi par kaut ko, par ko iepriekš pat nenojaušat. Šīs izmaiņas paliks ar jums ilgu laiku. Varēsi izveidot spēcīgas attiecības ar mīļoto cilvēku.

Maijā sāksies stabilas peļņas periods. Labu naudu var nopelnīt no radošām idejām – īpaši tām, par kurām iepriekš baidījāties domāt. Pavasaris ir arī ideāls laiks ģimenes dibināšanai – pienāk brīdis pateikt “jā” mīļotajam, padomāt par bērniem vai sākt kopdzīvi.

No jūlija līdz pat gada beigām Mežāži būs īpaši enerģiski. Šajā laikā plānojiet to, ko iepriekš nebija spēka darīt — atvērt uzņēmumu vai apmeklēt sporta zāli.

Arī interesanti: Vēl nedzirdēti veidi kā izmantot citronus savam labumam

Leave a Comment