Ķīniešu horoskops 2024. gadam ar astrogrammu: uzzini, ko pūķis tev ir sagatavojis

Nākamais 2024. gads pēc austrumu vai ķīniešu kalendāra būs Pūķa gads. Mītiskā gada īpašnieka krāsa ir Zaļa, stihija ir Koks. Pūķis ir bargs zvērs, kam nav nosliece uz sentimentalitāti. Gads, kurā viņš būs īpašnieks, gaidāms grūts. Mūs visus sagaida pagrieziena notikumi, būtiskas pārmaiņas, kas ietekmēs ikviena dzīvi.

Kādus pārsteigumus un pārbaudījumus Pūķis ir sagatavojis visu zīmju pārstāvjiem? Kam gada saimnieks sniegs atbalstu un kuru apveltīs ar nepatikšanām un problēmām?

Pūķu horoskops 2024. gadam (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pūķiem veiksies 2024. gadā. Gada īpašnieka patronāža ļaus viņiem nostiprināt finansiālo stāvokli un kāpt pa karjeras kāpnēm. Tiesa, gads būs nemierīgs, un veiksme mīsies ar problēmām, kurām var būt nepieciešami steidzami risinājumi.

Kopumā gads būs “drudžains”: būs jāsteidzas kaut ko darīt, lai situācija nepasliktinātos.

Mīlestības lietās Pūķis veiksies. Ja zīmes pārstāvji vēlas iekarot kāda sirdi, tad ejiet uz priekšu un dziediet. Pastāv iespēja, ka gada nogale viņiem beigsies ar lustīgu cienastu un kāzām.

Pavasara mēneši būs veiksmīgi tava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Bet nauda vienkārši nenokritīs no debesīm, jums ir smagi jāstrādā.

2024. gada horoskops Čūskai (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Čūskām Pūķa gads profesionālajā jomā var būt grūts. Zīmes pārstāvjiem būs jārisina sarežģītas problēmas, vienlaikus cenšoties pieveikt konkurentus. Atsevišķos gadījumos zīmes pārstāvjiem būs izdevīgāk izstāties no sacīkstēm.

Īpaši veiksmīga Čūskai būs gada otrā puse naudas piesaistei. Bet, lai to izdarītu, pirmajā puslaikā nenogurstoši jāstrādā.

Viens no iespējamiem gada “mīnusiem” ir dūriens mugurā no kāda, kurš nekad agrāk nav redzēts nekrietnībā un nodevībā. Zīmes pārstāvjiem ir jāuzticas, bet jāpārbauda, ​​jo tuvumā var būt kāds, kurš tur akmeni klēpī.

Čūskām vajadzētu rūpīgāk sākt jaunus romānus. Attiecības prieka vietā var sagādāt skumjas.

Horoskops 2024. gadam Zirgam (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Zirgi var paļauties uz Pūķa aizsardzību. Ja zīmes pārstāvji atrotīs piedurknes un ķersies pie darba, tad veiksme viņus gaidīs jebkurā jomā, izņemot attiecības. “Drakoniskā” gadā zirgi var “paklupt” ar apkārtējiem – izvēlēties nepareizus paziņas, uzticēties nepareizajiem cilvēkiem.

Taču finanšu jomā Zirgi būs nepārspējami. Nauda tiks nopelnīta salīdzinoši viegli – darba piedāvājumi var nākt biežāk nekā parasti. Vienkārši labāk izvēlēties tos, kur jāstrādā mazāk un jāiegūst vairāk. Pretējā gadījumā pastāv iespēja, ka darbaholiķi Zirgi uzņemsies pienākumu jūru, taču, nosakot atalgojuma apmēru, tie būs pieticīgi. Tātad, šogad zirgiem nav jābūt pieticīgiem!

Mīlestības lietās var būt pavērsiens. Iespējams, šķiršanās no partnera, ar kuru saikne jau sen ir vājinājusies. Vientuļie zirgi var paļauties uz liktenīgu tikšanos.

Horoskops 2024. gadam kazai/aitai (1943, 1955, 1967, 1979, 2003, 2015)

Pūķis sagatavoja Kazai testus. Zīmes pārstāvjiem klāsies grūti – viņus pārņems jaunas problēmas un rūpes. Bet tam ir savas priekšrocības. Līdz gada beigām Kazām būs pamatīga pieredze, kas ļaus ieņemt līdera pozīciju 2025. gadā.

Pūķis kazai “piešķirs spārnus” – zīmes pārstāvjiem radīsies radošas idejas, kuras vēlas īstenot un kuras ar blīkšķi uzņems apkārtējie. Līdz ar to Kazas saņems ne tikai atzinību, bet arī finansiālu pieaugumu.

Pūķa gadā Kazai iespējamas liktenīgas iepazīšanās, taču kandidāti savai rokai un sirdij jāizvēlas rūpīgi un rūpīgi. Pretējā gadījumā tuvumā var atrasties ne visai cienīgs cilvēks.

Pērtiķa horoskops 2024. gadam (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pērtiķiem Pūķa gads kopumā būs pozitīvs. Problēmu būs daudz, izaicinājumi tiks likti uz sarežģītiem uzdevumiem, taču zīmes pārstāvju uzņēmības gars palīdzēs tikt galā ar visiem pārbaudījumiem un pat uzvarēt.

Garais gads “magnetizēs” mīlestību pret pērtiķiem. Netālu parādīsies kāds, kurš iekaros zīmes pārstāvju sirdi. Ģimenes pērtiķi riskē iet pa kreisi. Taču viņiem jāatceras, ka pastāv risks vēlāk nožēlot savu rīcību.

Finanšu un profesionālajos jautājumos ir svarīgi neuzticēties pirmajam iespaidam, ir vērts “rakties” pēc informācijas, meklēt padomu pie speciālistiem un ieklausīties intuīcijas secinājumos.

Gaiļa horoskops 2024. gadam (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Gaiļiem kopumā gads būs veiksmīgs. Liela iespēja gūt panākumus karjerā un biznesā. Vienkārši negaidiet, ka veiksme pati visu nodos uz sudraba šķīvja. Jums būs jāatrot piedurknes un jāstrādā, netaupot pūles.

Nav izslēgts, ka vēlēsies mainīt darbu vai pat darīt ko jaunu, ko līdz šim neesi darījis.

Var būt iespēja piepildīt savu sapni. Ir svarīgi tikai nepalēnināt ātrumu un neizmantot iespēju.

Lasi vēl: Ķer veiksmi aiz astes: zodiaka zīmes, kurām neizsakāmi veiksies Jaunmēness 13. decembrī

Gailim būs problemātiski sazināties ar cilvēkiem. Var rasties spriedze attiecībās ar kolēģiem un mīļajiem, tāpēc diplomātija zīmes pārstāvjiem noderēs kā jebkad agrāk.

Ja Gailis iesaistās mīlas attiecībās, tad pastāv liela laulības iespējamība.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment