Izrādās, ne visi zina, kā pareizi cept kotletes

Tas, vai kotletes iznāks garšīgas un sulīgas, ir atkarīgs ne tikai no maltas gaļas kvalitātes, bet arī no gatavošanas tehnoloģijas.

Mēs jums pastāstīsim par galvenajiem kotlešu gatavošanas noteikumiem.

Kā pareizi cept kotletes

Pirmkārt, necepiet kotletes mazas, pat ja jums šķiet, ka tā būs vieglāk kotletes izcept. Mazas kotletes ļoti ātri paliek sausas. Lielas kotletes ir sulīgākas.

Otrkārt, vienmēr iepriekš uzkarsējiet pannu, pretējā gadījumā kotletes pielips un sadegs.

Lasi vēl: Šī metode palīdzēs jums ietaupīt naudu par veļas mazgāšanu veļas mašīnā

Treškārt, nepārcepiet. Kad kotletes ir apceptas līdz apetīti rosinošai garoziņai, jāsamazina karstums un jācep vēl 5-7 minūtes.

Ceturtkārt, cepot kotletes, nekad nepievienojiet mērces. Iznāks nevis kotletes, bet gan sautēta gaļa.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment