Šī metode palīdzēs jums ietaupīt naudu par veļas mazgāšanu veļas mašīnā

Veļas mazgāšanas eksperts ieteica veikt nelielas izmaiņas katru reizi, kad ielādējat veļu, lai samazinātu enerģijas rēķinus.

Kā ietaupīt naudu par mazgāšanu veļas mašīnā

Uzkopšanas guru paskaidroja, kā cilvēki var mazgāt veļu, krasi nepalielinot izmaksas – izmantojot pareizus veļas mašīnas iestatījumus.

Bieža veļas mazgāšana veļas mašīnā rada papildu slodzi maciņam, īpaši ziemā, jo augstāka mitruma dēļ ir nepieciešami gari žāvēšanas cikli žāvētavā.

No visām ierīcēm žāvētājs ir vislabāk pazīstams ar savu milzīgo ieguldījumu komunālo pakalpojumu rēķinos.

Par laimi, kāds eksperts ir atradis gudru veidu, kā apiet veļas mazgāšanas finansiālo slogu, izvēloties pareizus veļas mašīnas iestatījumus.

Lasi vēl: Cik un kādi skaitļi ir attēlā? Tikai daži sniedz pareizo atbildi

Eksperts atklāja, ka pirms veļas mazgājamās mašīnas ieslēgšanas pogas nospiešanas jāpagriež vadības poga uz lielāku apgriezienu. Skaitu.

“Neaizmirstiet par papildu griezieniem. Papildu griešanās palīdzēs no veļas izvadīt pēc iespējas vairāk ūdens,” teica tīrīšanas guru.

“Tas samazinās žāvēšanas laiku, īpaši, ja mazgājat smagus priekšmetus, piemēram, džinsus, dvieļus un gultas veļu,” viņa piebilda.

Šis paņēmiens ir ļoti svarīgs tiem, kuri šoziem nevēlas izmantot veļas žāvētāju, bet kuriem nav laika vai vietas, lai žāvētu drēbes dabiskā veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment