Kā padarīt sievieti laimīgu: padomi mīlošam vīrietim

Sievietes laime ne vienmēr ir atkarīga no vīrieša klātbūtnes viņas dzīvē, taču viņš var būtiski uzlabot viņas eksistenci un sniegt mīlestību, rūpes, aizsardzību un vēl lielāku laimi.

Un kā padarīt sievieti laimīgu, stāsta psiholoģes Tatjana Brauna.

Kādas vīriešu darbības padara sievietes laimīgas

Protams, katram no mums ir noteikti priekšstati par to, kas mūs dara laimīgus, katram ir sava mīlestības valoda. Taču, ja runa ir par vīriešu rīcību, tad tieši šeit slēpjas lielākā daļa atbildes – rīcība. Var daudz runāt, bet maz darīt.

“Tieši rūpes darbos ir tas, ko mēs, sievietes, patiešām novērtējam. Bet, ja skatāmies dziļāk, tad, protams, ir pati sajūta, ko mēs varam piedzīvot blakus vīrietim. Pirmkārt, tas ir drošības stāvoklis, kad varam atslābināties un sajust drošu atbalstu blakus,” saka Tatjana.

Tad mēs runājam par savstarpējo apmaiņu pārī: dažādas kopā pārdzīvotas emocijas, atklāti dialogi, sarežģītu jautājumu kopīga risināšana un kopīgi mērķi, interesanti kopā pārdzīvoti brīži. Neiztikt arī bez intīma kontakta. Jebkurā gadījumā mēs vienmēr runājam par komfortu dažādos saskarsmes līmeņos, fizisko un emocionālo tuvību, vēlmi būt tuvu.

Pastāv arī uzvedības noteikumi, lai sievieti uzturētu laimes stāvoklī, un vīrieši diemžēl maz par to zina un pieļauj kļūdas, kas sievieti grauj no iekšienes, tādējādi padarot viņu mazāk laimīgu.

Lasi vēl: Šo sastāvdaļu nekādā gadījumā nedrīkst pievienot: kā pagatavot garšīgas kartupeļu pankūkas

Pēc psiholoģes domām, vispirms tā ir drošības sajūta, kas atkarīga arī no paša vīrieša stāvokļa, no viņa vārdiem un uzvedības. Attiecību veidošanā liela nozīme ir arī solījumiem, kas tiek pildīti. Spēja runāt, uzklausīt un sadzirdēt, uzņemties atbildību par kļūdām un prasme lūgt piedošanu – ļoti ietekmē sievietes emocionālo stāvokli.

“Turklāt visi iepriekš minētie punkti ietekmē sievietes garīgo stāvokli un atgriezenisko saiti – kad viņas pamatvajadzības pēc drošības, mīlestības un aprūpes ir izslēgtas – viņa mierīgi iet uz savu dzīvi, uzticas un dod ieguldījumu attiecībās. Lai gan tas ir ļoti abpusējs process, arī vīrietim ir svarīgi būt emocionāli drošam sievietes tuvumā, ja jūs saprotat, ko es domāju,” piebilst Tatjana.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment