CSDD ir izplatījuši svarīgu paziņojumu par dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Dažiem tas varētu nepatikt

CSDD paziņoja par būtisku jaunumu, kas skars autovadītājus dažas maija dienas! Lai arī tas var būt nepatīkams dažiem, tomēr ir svarīgi iepazīties ar šo informāciju.

 

 

CSDD (Ceļu satiksmes drošības direkcija) galvenās funkcijas ir:

 

 

Ceļu satiksmes drošības uzraudzība: CSDD veic pastāvīgu uzraudzību un kontroli, lai garantētu, ka ceļu satiksmes noteikumi tiek ievēroti un ka transportlīdzekļi atbilst drošības standartiem.

 

Transportlīdzekļu reģistrācija: CSDD ir atbildīga par to, lai visi transportlīdzekļi tiktu pareizi reģistrēti un aprīkoti ar nepieciešamajiem dokumentiem, lai nodrošinātu to atbilstību drošības standartiem.

Braukšanas eksāmenu organizēšana: CSDD rīko braukšanas eksāmenus un nodrošina apmācību braukšanas prasmēs, lai garantētu, ka vadītāji ir kompetenti un spēj droši pārvietoties ceļos.

 

Informēšana un izglītošana: CSDD veic informēšanas un izglītojošas kampaņas par ceļu satiksmes noteikumiem, drošības jautājumiem un citiem saistītajiem tematiem, lai palielinātu sabiedrības izpratni par ceļu satiksmi un veicinātu drošu uzvedību ceļos.

 

 

Negadījumu izmeklēšana un statistika: CSDD apkopo ceļu negadījumu informāciju, veic to analīzi un izmeklēšanu, lai noskaidrotu riska faktorus un izstrādātu pasākumus ceļu satiksmes drošības uzlabošanai.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

CSDD pārstāvji sniedz svarīgu paziņojumu visiem autovadītājiem par dažām maija dienām! Šī ziņa varētu ne visiem patikt. Turpinām lasīt, lai uzzinātu, kas mūs sagaida!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment