Es nevaru iedomāties gardākus kartupeļus, kas tiek cepti cepeškrāsnī: šī recepte ir izcila (viņi pazūd tik ātri)

Šodien gatavojam kartupeļus cepeškrāsnī. Ēdiens ir ļoti vienkāršs, bet ļoti garšīgs. Kartupeļi ir ļoti maigi un mīksti iekšā, ar zeltainu garozu virsū, kas rosina apetīti. Ar ķiploku aromātu šie kartupeļi noteikti nevarēs atstāt vienaldzīgu nevienu. Mūsu ģimenē šī recepte ir viena no iecienītākajām.

Lasi vēl: Ņemu kārbu pupiņu, marinētus gurķus un gatavoju savus firmas salātus. Viesi tos vienkārši dievina

Cepot kartupeļus cepeškrāsnī, tie iegūst krāsnī raksturīgo garšu un tekstūru. Šāda gatavošanas metode rada kartupeļiem patīkamu rūgtumu un viegli krustiņainu ārējo slāni, kamēr iekšpusē tie saglabā sulu un mīkstumu. Turklāt, cepeškrāsnī cepti kartupeļi var uzņemt dažādus garšvielu aromātus, kas padara tos vēl garšīgākus. Tāpēc cilvēkiem parasti garšo cepeškrāsnī cepti kartupeļi – tie ir svaigi, garšīgi un piedāvā daudz dažādu garšu un tekstūru kombināciju.

Sastāvdaļas:

kartupeļi – 900g;
sāls – 1 tējkarote;
zaļumi pēc vēlēšanās;
sviests – 3 ēdmkarotes.

Pateicoties šim tautas “trikam”, skudras nekad vairs nenokļūs jūsu mājās

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lasi vēl: Lilijas pavasarī mīl šo mēslojumu: tās aug aktīvi un zied bagātīgi ar lieliem ziediem

Maisījumam/mērcei:

eļļa – 3 ēdamkarotes;
sāls – pustējkarote;
paprikas pulveris – pustējkarote;
provansas garšviela – 1 tējkarote;
piparu maisījums – pēc garšas;
4 ķiploku daiviņas.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment