Pateicoties šim tautas “trikam”, skudras nekad vairs nenokļūs jūsu mājās

Skudras aktīvi vairojas pavasarī, tāpēc nezaudējiet laiku un nedomājiet, ka tās nolems brīvprātīgi atstāt jūsu māju.

Pavasarī skudras dažkārt parādās dzīvokļos un privātmājās. Un, lai gan šie kukaiņi ir ļoti mazi, tie nodara lielu ļaunumu, un tos nav viegli izvest. Tomēr ir tautas “triks” – jums nav jāpērk speciāla inde, jo skudras varat izdzīt arī bez tās.

No kā baidās skudras un kā tās neatgriezeniski “izdzīt”, lasiet tālāk!

Kā atbrīvoties no skudrām

Tātad, lai cīnītos ar kukaiņiem, nav nepieciešams iegādāties indi un slazdus. Ir vairākas laika pārbaudi izturējušas un jau par tautas metodēm kļuvušas opcijas, taču daudzi cilvēki par tām aizmirst. Galvenie “cīnītāji” ar skudrām izrādījās šie:

Piparmētru vai tējas koka eļļa – ēteriskais šķidrums var būt spēcīga metode cīņā ar skudrām, vienkārši sajauc eļļu ar ūdeni un apsmidzina ar to durvis, logus un grīdu – visur, no kurienes var iekļūt kukaiņi.

Trauku mazgāšanas līdzeklis – skudras neatgriezīsies jūsu mājā, ja sajauksiet šo vielu ar ūdeni un izsmidzināsiet putas uz visām vietām, no kurienes tās uzlien.

Lasi vēl: Kā pareizi mazgāt logus virtuvē: tauki vairs nelips klāt

Diatomīts – skudras ienīst šo putekļu smaržu, tāpēc nemēģinās kāpt tur, kur tās to sajūt, tāpēc apstrādājiet visas vietas, kur tās varētu atrasties. Tie, kam ir aizdomas, ka mājā ir skudras, bet viņi tās nav redzējuši, var apkaisīt ar diatomītu zemi grīdas skapjus. Šo līdzekli var lietot lielos apmēros.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Skudras aktīvi vairojas pavasarī, tāpēc netērējiet laiku, domājot, ka tās nolems labprātīgi atstāt jūsu mājokli vien. Rūpējieties par tīrību, neatstājiet netīrumus un pārtiku, kā arī regulāri pārbaudiet skapjus un citas vietas, kur kukaiņi var paslēpties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment