Vai zinājāt, ka lauru lapas var būt uzticams palīgs stādu audzēšanā? Tas nav joks! Jūs, protams, esat pieraduši to redzēt borščā vai marinādēs. Taču tikai retais zina, ka lauru lapu izmanto ne tikai virtuvē.
Šī lapa, es jums droši teikšu, var dot tādu spēku stādiem, ka tie izaug biezāki par pirkstu! Kaimiņi būs pārsteigti. Un jūs neticēsiet savām acīm.
Ļaujiet man jūs iepazīstināt, lai arī jūs zinātu, kā rīkoties ar lauru lapām, lai stādi būtu spēcīgi. Galu galā, ja lauru lapas izmantosiet pareizi, stādi būs daudz spēcīgāki un izturīgāki.
Ir vairāki vienkārši, bet efektīvi veidi, kā to izmantot. Viens no tiem ir, nu, tieši “maģisks”!
Lauru lapu priekšrocības stādiem
Lauru lapas ir bagātas ar ēteriskajām eļļām un dabīgām antibiotikām. Tā pasargā augus no sēnītēm un kaitēkļiem, atbaida sīkdzīvniekus un pat uzlabo augsni.
Tāpēc, pievienojot to augsnei, stādu saknes iegūst spēcīgu spēku. Tās izaug plašākas. Paši augi kļūst spēcīgāki. Laurene baro, aizsargā un stimulē. Vai jūs sakāt: “Ak, nu, tas taču nevar būt pareizi?”. Tā var būt! Tas ir pārbaudīts.
Tātad, kā jūs to lietojat? Man ir trīs veidi. Katrs no tiem ir izmēģināts un pārbaudīts no personīgās pieredzes, un to ir apstiprinājuši kaimiņi. Sāksim ar vienkāršāko.
1. metode: infūzija laistīšanai (slinkiem cilvēkiem un iesācējiem).
Vienkāršākais un ātrākais variants ir sagatavot lauru uzlējumu. Lai to izdarītu, nepieciešams paņemt apmēram 10-15 lapas (var arī sausas, ko nopērkat veikalā) un pārlejiet ar litru verdoša ūdens. Ļaujiet tam ievilkties kā tējai divas vai trīs stundas. Novārījums ir gatavs!
Kad stādi paaugsies un tiem būs jāstiprinās, reizi nedēļā tos laistiet ar šo uzlējumu. Laistiet to zem saknēm, lai visas noderīgās vielas nonāktu augsnē. Nedomājiet, ka pietiek ar vienu krūzi. Sagatavojiet 5 litrus šī uzlējuma, lai pietiktu visiem stādiem!
Lasi vēl: Gaļa franču gaumē: mūsu ģimenes recepte sulīgam un maigam ēdienam
Laistiet tos katru nedēļu. Jūs redzēsiet, kā augi sāks uzbriest spēks.
Bīstamais “čika laiks” decembrī: šajās dienās jābūt ļoti uzmanīgiem
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….