22. aprīļa dienas horoskops – uzsāc ko jaunu!

AUNS

Negribēsi atpalikt no jaunākajiem notikumiem, visur gribēsi atrasties pa vidu un uzmanības centrā. Būs cilvēki, kuriem tu šodien ļoti apniksi.

VĒRSIS

Tev tiek dota jauna iespēja – šodien ir diena, kad apsvērt visus “par” un “pret” – iespējā slēpjas jauns sākums un perfekta iespēja, kas pavērs citus vārtus.

DVĪŅI

Pašam būs jānožēlo tas, ko būsi darījis. Gribēsies šodien ar galvu skriet sienā un rīkoties neapdomīgi, tomēr būtu ieteicams padomāt loģiski, lai vēlāk nav pašam sevi jāsoda.

VĒZIS

Tev šodien veiksies praktiski jebkurā jomā, tādēļ vari uzņemties dažādus riskus – tas pat nebūs īsti izaicinājums, jo tev to darīt gribēsies. Izbaudāma diena, kas paliks atmiņā.

LAUVA

Nevarēsi sev piedot to, ko būsi izdarījis. Ja ir pārāk grūti, aprunājies ar kādu cilvēku, kurš tev var palīdzēt. Šodien nedrīksti līst atpakaļ pagātnes problēmās – tas ir nepieļaujami.

JAUNAVA

Vienīgais cilvēks, kurš tev var sabojāt garastāvokli, esi tu pats. Centies pret sevi izturēties maigāk, lai gan šodien būsi sev lielākais kritiķis. Tas nav vajadzīgs!

Lasi vēl: Zādzības parasti noris labāk, ja tu taisnā ceļā neieskrien policijas iecirknī! (+ VIDEO)

SVARI

Padomā sākumā par citiem cilvēkiem, lai gan šodien gribēsies būt egoistam. Kādam padomā ir labi plāni attiecībā uz tevi – šodien tev varētu rasties nojausma par to, kuram.

SKORPIONS

Nevajag pārāk nopietni uztvert notiekošo, jo šis mirklis ātri paies. Vairāk pievērsies ilgtermiņa lietām, kurām tiešām ir nepieciešams tavs ieguldījums.

STRĒLNIEKS 

Redzēsi, kas notiek, tādēļ šodien emocionālā ziņā būsi diezgan nelietojams. Uzzināsi jaunumus, kurus nevēlējies zināt. Šī nav tava diena, bet nevajag padoties!

MEŽĀZIS 

Lai gan liksies, ka visur maisies pa kājām, tava palīdzība mīļotajiem cilvēkiem ir pat ļoti nepieciešama. Uzdrīksties izdarīt vairāk, nekā no tevis prasa!

ŪDENSVĪRS

Galvenais būs būt klāt. Būsi vajadzīgs draugiem, ģimenei un arī vienkārši pazīstamiem cilvēkiem. Šodien par tevi atcerēsies, runās un arī aprunās.

ZIVIS

Sapratīsi, ka nav jēgas lieki tērēt laiku cilvēkiem, kuriem tu neesi vajadzīgs. Uzradīsies kāda jauna sfēra, kurā sevi varēsi “iemēģināt” – iespējams, atradīsi jaunu savu “es”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment