24 gados viņa apprecējās ar 85 gadus vecu vīrieti: dzīves pagrieziens, kas lika sariesties asarām

Sabiedrībā bieži sastopamies ar izbrīnu, kad redzam pārus, kuriem ir ievērojama vecuma atšķirība. Taču šodienas mūsu varoņiem, Miraklai un Čārlzam, 61 gada starpība šķiet kā nieks. Šī milzīgā vecuma atšķirība neietekmē viņu mīlestību.

Lai arī Čārlzs ir vecāks par meitenes vectēvu par 13 gadiem, jaunlaulātie ir apņēmušies izveidot savu ģimeni un neuzskata šo ievērojamo vecuma atšķirību par šķērsli viņu attiecībām un nākotnei.

Šis piemērs pierāda, ka saikne starp divām dvēselēm, kuras viena otru patiesi izprot, ir stiprāka par jebkurām sabiedrībā pieņemtām normām un standartiem.

Kā satikās Čārlzs un Mirakla

Mirakla iepazinās ar Čārlzu, strādājot veļas mazgātavā 2019. gadā. No sākuma viņi kļuva par labiem draugiem, un viņu attiecības ātri kļuva ciešas. Tajā laikā Miraklai bija tikai 20 gadi, bet Čārlzam jau 81 gads.

 

Kad Mirakla strādāja veļas mazgātavā, viņa uzzināja, ka Čārlzs ir bijušais nekustamo īpašumu aģents un nāk uz veļas mazgātavu tikai ar vienu apģērba gabalu. Darbinieki viņai pastāstīja, ka viņam nepieciešama palīdzība ar veļas mazgāšanu.

„Čārlzs, dejojošs valsi veļas mazgātavā, pienāca pie manis un, valša solī uzliekot uz galdiņa papīra lapiņu, teica: ‘Lūdzu, uzrakstiet savu numuru.’ Šis brīdis man bija kā pasaka par bruņinieku,” saka Mirakla.

Tomēr pats nozīmīgākais un galvenais pavērsiens notika tikai nedaudz vēlāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment