25. augusta dienas horoskops – atjauno senas attiecības!

1

AUNS Laba diena, lai nodarbotos ar finansiāliem jautājumiem. Labi ienākumi, bet tikpat labi arī tērēsies. Ja šodien sāksi sportot, viss vēlāk ies kā no rokas.

2

VĒRSIS Neuzticies mirkļa vājumam. Domā lielākās amplitūdās. Ja vēlies veikt lielu pirkumu, šodien ir tā īstā diena. Spēsi kaulēties un panākt savu.

3

DVĪŅI Ja ieklausīsies draugos, tas var atnest pozitīvas izmaiņas tavā karjerā. Neiesaisties nestabilos pasākumos, šodien vispār nav ieteicams riskēt.

4

VĒZIS Aizņemta diena, kuru pavadīs vairākas konfliktsituācijas. Izvairies no alkohola lietošanas, tas ietekmēs ļoti negatīvi. Domā par rītdienu!

5

LAUVA Šodien tavam ķermenim ir atveseļošanās diena. Nosēdies uz diētas, tev ir vajadzīga ķermeņa attīrīšana. Uzlabosies attiecības ar svarīgiem cilvēkiem.

6

JAUNAVA Pamaini savu darbu kārtību. Dažādas problēmas un neskaidrības ar dokumentiem. Neizlaid no acīm ienaidniekus!!

7

SVARI Jaunas pieejas lietām atnesīs labākus rezultātus. Ja piecelsies un darīsi, atklāsi sevī jaunas puses, kas ir spējīgas sasniegt vairāk, nekā tu domā.

8

SKORPIONS Pievērs uzmanību tam, kā tu izskaties – satiksi svarīgus cilvēkus. Šodien ir laiks atmest visu, kas tev vairs neļauj kustēties uz priekšu.

9

STRĒLNIEKS Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kuri paplašinās tavus horizontus. Diena, kad ik pa laikam notiks sīkas, iepriecinošas lietiņas.

10

MEŽĀZIS Personiskās attiecības šodien ieņems ne to labāko formu. Domā, ko tu saki un savieno to ar to, ko tu gaidi no nākotnes. Viss vēl ir tikai priekšā.

11

ŪDENSVĪRS Tavs pievilcīgums šodien sasniegs augstāko līmeni. Izmanto to savā labā! Jaunas iepazīšanās, veiksmīgu kontaktu dibināšana un burvīgi iespaidi.

12

ZIVIS Domā, pirms dari. Nekas tā nesabojās šo dienu, kā tas, ja pārāk daudz uztrauksies. Droši vari runāt par savām problēmām un neskaidrībām. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment