27. augusta dienas horoskops – nepārkāp pats savas robežas!

1

AUNS Centies visu dienu būt lietas kursā – nedrīksti šodien palaist garām kādu svarīgu informāciju. Visu, ko dzirdi un redzi, neņem pie sirds – nav to vērts.

2

VĒRSIS Nāksies pieņemt savu darbību sekas. Nevari vainot citus, bet pats darīt to, kas ienāk prātā. Šodien ieteicams kārtīgi izbaudīt dienu uz visiem 100%.

3

DVĪŅI Rīta pusē būs iespēja līdz galam novest kādu sen iesāktu projektu. Bailes, kas saistītas ar veselību, izrādīsies nepamatotas – tās būs labas ziņas.

4

VĒZIS Pats labākais būs kārtīga atpūta, ko varēsi izbaudīt kopā ar labākajiem cilvēkiem. Šodien piedzīvosi daudz dažādu emociju, ar kurām būs sarežģīti tikt galā.

5

LAUVA Dienas puse būs diezgan liela stresa pilna. Mēģini šo dienas daļu izmantot konstruktīvākajos veidos, kādos vari. Pārējā diena ritēs mierīgi.

6

JAUNAVA Nebaidies no šķēršļiem, jo tādi šodien būs ne mazums. Emocijas būs jānoliek malā un jācenšas stingri kontrolēt, citādāk iecerētais var neizdoties.

7

SVARI Ņem no šīs dienas visu, ko vari. Tomēr garastāvoklis tev būs ļoti nopietns un ne tas labākais. Mēģini nepiekasīties citiem par bezjēdzīgām lietām.

8

SKORPIONS Būsi pārlieku emocionāls, jūtīgs, sapņains un ideālistisks. Atvirzība no realitātes šodien saliks šķēršļus turpmākajam ceļam.

9

STRĒLNIEKS Diena, kas domāta darbam. Ja tev tā nav darbadiena, tad šodien ir ieteicams uzņemties kādu citu smagu darbu – tas nāks par labu arī emocionālajam stāvoklim.

10

MEŽĀZIS Ļoti veiksmīgi izdosies izvairīties no draudošajām briesmām. Pievērs uzmanību savām emocionālajām vajadzībām, neignorē to, ko jūti.

11

ŪDENSVĪRS Neesi tik slinks, lai neizdarītu pēdējo vajadzīgo grūdienu. Zvaigznes saka, ka šodien būsi veiksmīgs un atklāsi sevī kādu jaunu talantu.

12

ZIVIS Šodiena tev būs veiksmīgs periods. Sapratīsi aptuveno ceļu, pa kuru virzīties. Ir vērts meklēt sakarus, lai varētu arī panākt dzīvē to, ko būsi iecerējis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment