AUNS Ja šodien pieliksi pūles, tad izdosies padarīt to, ko nemaz nebūsi iecerējis. Atver acis plašāk un pamanīsi kādas netaisnības.
VĒRSIS Tavs pretrunīgais raksturs dzen Tevi kaut kur citur, kur Tev vajadzētu būt. Šodienai piešķir maigumu – tas palīdzēs.
DVĪŅI Šodien vairāk pievērsies savām interesēm- un centies pievērsties visām. Būs apstākļi, kuriem būs jāpielāgojas no jauna.
VĒZIS Šodien centies visu nedramatizēt – lietas ir daudz vienkāršākas, nekā sākumā tās šķiet. Neiesaisties darījumos.
LAUVA Ja vēlies šodien darīt kaut ko ar savu ārieni- labāk atliec to uz citu dienu. Neaizmirsti piesargāt savu veselību.
JAUNAVA Priekšā Tev ir diezgan augstas trepes, pa kurām varēsi kāpt augšā ar paceltu galvu. Neatkāpies pie pirmajām grūtībām.
SVARI Varbūt Tev vajadzētu mazliet pamainīt savus principus- tas Tev šodien palīdzēs paskatīties uz ikdienas lietām no citas puses.
SKORPIONS Tā vien gribēsies kā kādam iedzelt- garastāvoklis nebūs no tiem labākajiem. Bet centies pēc iespējas pievaldīt savu mēli.
STRĒLNIEKS Šodien daudz gribēsies prātot par visu un visiem. Domāsi vairāk par citiem, nevis par sevi. Tā arī šodien vajag.
MEŽĀZIS Šodien būsi nepārspējami izturīgs un nelokāms- pastāvēsi par sevi un savu viedokli. Savu godkārību gan piezemē.
ŪDENSVĪRS Nekas tā neiepriecinās kā labākā kompānija – draugi. Pavadi vakaru ar viņiem, dienu atvēli tikai savām vajadzībām.
ZIVIS Ja kaut kas noiet greizi, nevaino pie tā citus. Labāk ir pirmkārt atrast savu vainu notiekošajā. Nepievērs uzmanību sīkumiem.
Tevi noteikti interesēs
- Tas sāksies 5. decembrī un ilgs 20 dienas: laikapstākļu prognoze
- Kādas virsdrēbes izvēlēties ziemai: 4 galvenās modes tendences sievietēm pēc 50
- 1. janvārī pircējiem atvērti būs tikai divu lielveikalu tīkli: paziņo precīzus pārtikas veikalu darba laikus Ziemassvētkos un gadumijā
- Pagatavo ziemas logu šķidrumu pats, izmantojot 3 pavisam vienkāršas sastāvdaļas, kas jau ir mājās
- Latvijas Veterinārārsti ceļ trauksmi kaķu un suņu īpašniekiem: ”Šīs 5 lietas obligāti jāizdara to īpašniekiem decembrī”
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni






