3 apavu veidi, kam šopavasar jābūt katras 50-gadnieces “must have” sarakstā

Lai izskatītos pievilcīgi un stilīgi, ikvienai modernai sievietei, kura pārkāpusi noteiktu vecuma slieksni, savā garderobē jāievieš vairāki apavu pāri.

Dažādiem tērpiem piestāv dažādi apavi, un dažreiz tieši tie nosaka koptēla toni. Galvenais ir izvēlēties savu stilu un pieturēties pie tā.

Negribi, lai tev būtu pārāk daudz apavu pāru? Tad piedāvājam tev apavu īso sarakstu (jeb tā dēvēto “must have”), kuriem tev noteikti jāatvēl vieta savā skapī, ja tev ir pāri 50.

 

Apavi uz zema papēža

 

Loferi (zempapēžu apavi bez šņorēm) pamatoti tiek uzskatīti par ideāliem apaviem pavasarim, jo tie ir ļoti viegli, ērti un izskatās neticami stilīgi.


Protams, var dot priekšroku tā sauktajām baletkām, taču komforta ziņā tās būtiski atpaliek. Loferi ir piemēroti jebkuram apģērbam – no džinsiem līdz īsām kleitām. Uzskaitīt šādu apavu priekšrocības var bezgalīgi.

Arī baletkas izskatās labi, taču tās piestāv tikai ierobežotam skaitam tērpu, ko nevar teikt par loferiem: tie saderēs ar jebkādu apģērbu. Var izvēlēties gan vienkāršus lakoniskus loferus, gan loferus ar dekoratīvu apdari, piemēram, bārkstīm.


Sievietēm 50+ ideāli piemēroti loferi klasiskās tumšās krāsās: piemēram, melni vai tumši zili. Vislabāk, ja šie apavi ir no īstas ādas. Tad tie kalpos vairāk nekā vienu gadu un to iegāde, pat par lielu naudu, sevi pilnībā attaisnos.

LASI VĒL: Sliktas ziņas hokejista Merzļikina dzīvē


Sporta apavi

Ja tev ir aktīvs dzīvesveids, krosenes ir ideāls apavu variants. Vari izvēlēties vienkāršas baltas kedas no ādas vai parasta auduma. Tās piestāvēs pie jebkura apģērba un piešķirs tev jauneklīgāku izskatu.


Šopavasar vislabāk izvēlēties krosenes dažādos pasteļtoņos. Tie ir ļoti skaisti toņi, kas tavam tēlam piešķirs pavasarīgu noskaņu un vieglumu.

 

 


Vari arī izvēlēties kroseņu modeļus ar nelielu platformu, ja tev ir tāda iespēja un tu neplāno valkāt šos apavus katru dienu.

Kurpes

Ērti var būt ne tikai apavi ar zemu papēdi. Ja vēlies izskatīties eleganti, izvēlies klasiskās laiviņas ar nelielu papēdi. Jā, nevajadzētu valkāt šādus apavus katru dienu, taču tie var kļūt par ideālu papildinājumu tavam vakartērpam.


Sievietēm 50+ vislabāk piemēroti apavi spilgtās krāsās: piemēram, fuksijas krāsā. Var izvēlēties arī kurpes ar dzīvnieku apdruku, jo tās joprojām ir aktuālas un tiek uzskatītas par ļoti stilīgām. Šādas kurpes var piešķirt spilgtumu izvēlētajam tērpam un pievienot vajadzīgo akcentu.

 

Pie laiviņām ir diezgan vienkārši izvēlēties piemērotus tērpus, kuri tavu tēlu padarīs harmonisku un skaistu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment