3 ģeniāli padomi, kā panākt, lai elektrotehnikas vadi vairs nesapītos

maxresdefault

Iegaumē šos padomus un ievies kārtību savā vadu mezglā, kas atrodas tev zem galda.

1.Izveido kontaktdakšām dažādus apzīmējumus

17851-ZWUzYjg4NTkxNA

Izveido katrai kontaktdakšai apzīmējumus, savu zīmīti, piemēram, televizora kontaktdakšai uzlīmē virsū uzlīmīti, uz kuras virsū attēlots televizors. Tāpat izdari arī ar klēpjdatora, mobilā telefona un citiem vadiem.

2. Neļauj vadiem pēkšņi pazust

17855-MDBiYTZmOGZmMQ

 

Kā jau tu zini no sava personīgā viedokļa, vadi, kas nav, ievietoti rozetē, parasti kaut kur, pazūd, piemēram, nokrīt zemē. Vadi parasti pazūd tieši tad, kad tos visvairāk vajag, lai tas nenotiktu, izmanto papīra klipsīšus. Atvieno vienu no stieplītēm, kas redzama 1. attēlā. Pēc tam ieliec atvienotajā stieplītē vadu un pieliec atpakaļ stieplīti klipsī, tas redzams 2. attēlā. Tādā veidā tu klipsi varēsi piestiprināt jebkurā vietā un, galvenais, vads nekur nepazudīs.

3. Izveido speciālu vadu kastīti

17857-ZTEyZThhZDdlMA

 

Vienalga ko tu izmantosi papīra, plastmasas kasti vai čemodānu. Pārgriez kasti uz pusēm, un izveido kaut ko līdzīgu kā redzams attēlā. Iekšā kastē ievieto lielu pagarinātāju ar vairākām kontaktligzdām un izveido caurumiņus, kā arī uzlīmē virs katra caurumiņa apzīmējumus, ko katrs vads nozīmē, piemēram, viens būs televizora, printera vai mobilā telefona vads.

Raksts tapis sadarbībā ar   1024px-Euronics_logo.svg

Avots: www.maximonline.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment