3 iemesli, kāpēc kaķis patiesībā naktī nāk gulēt pie saimnieka

Daudzi saimnieki izbauda šo mīlīgo sajūtu, kad kaķis pieglaužas blakus. Kaķa gulēšana gultā rada tuvības sajūtu un stiprina saikni starp kaķi un saimnieku.

Kaķu murrāšana var būt nomierinoša un palīdzēt saimniekam justies mierīgāk, samazinot stresu un trauksmi. Turklāt, daudzi kaķu saimnieki uzskata savus kaķus par ģimenes locekļiem un vēlas, lai viņi būtu tuvu, pat naktī. Gulta ir viens no tiem, kur kaķis un saimnieks var dalīties kopīgā telpā un mīlestībā.

Novērst sava murrājošā kaķa gulēšanu jūsu vietā vai blakus ir gandrīz neiespējami. Iespējams, ka mājas kaķu aprūpes noteikumos ir pat sadaļa: “Ļaujiet kaķim gulēt jūsu gultā jebkurā diennakts laikā, kad vien tas vēlas.” 

Reizēm gadās, ka saimniekam un viņa kaķim nav iespējams atrast kompromisu par to, kā gulēt naktī. Piemēram, cilvēks vēlas turēt kaķi rokās, bet kaķis dod priekšroku atpūtai savā gultā vai pat citā istabā.

Lasi arī: 7 zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvji kļūst par foršākajiem opīšiem un omītēm. Raugi, vai esi viņu vidū!

Šķirne un raksturs – ar to neko nevar darīt. Nu, vai, gluži pretēji, kāds, kurš sapņo pietiekami izgulēties, saņem smagu apspiešanu kaķa formā vai nu uz galvas, tad uz kājām vai uz krūtīm. Un no rīta viņš vienkārši nevar pamosties, jo kāds viņu apspieda līdz rītam.

Kā iztīrīt veļas mazgājamo mašīnu līdz mirdzošam stāvoklim – teju kā jauna

Vairumā gadījumu kaķi nāk mūsu gultā naktī un, lai arī uz īsu brīdi, saritinās uz segas.

Kāpēc kaķiem tik ļoti patīk gulēt blakus savam saimniekam? Ir trīs galvenie iemesli:

 1. Kaķi ir ļoti siltumu mīloši dzīvnieki. Nebarojiet viņus ar maizi, ļaujiet viņiem gulēt uz radiatora vai izstiepties saulē.

Un lieliskais īpašnieks ir tik silts un mājīgs. Šis ir īsts sildīšanas paliktnis, turklāt ļoti mīksts. Tā nu sanāk, ka ūsainais mīlulis ir ļoti omulīgs un ērti guļ pie mums vai uz mums.

 

Tomēr tas nebūt nav galvenais iemesls.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment