3 sarunu biedra frāzes, kas nemanāmi izsūc jūsu enerģiju un spēku

 

3. Neķītra vai agresīva valoda

Daudzās kultūrās lamāšanās vai agresīva valoda tiek uzskatīta par rupju, taču tas ir vairāk nekā tikai kultūras tabu — tas ir enerģijas jautājums. Vārdiem ir vibrācija, un vārdi ar zemāku frekvenci, piemēram, zvērests, mēdz nest negatīvu enerģiju.

Japāņu pētnieka doktora Masaru Emoto veiktais pētījums parādīja, kā vārdi ietekmē ūdens kristālus, kad tie sasalst. Ūdens, kuram tika runāti labi vārdi un pateicības, sastinga, veidojot skaistus simetriskus rakstus. Un otrādi, ūdens, kas pakļauts skarbiem vai negatīviem vārdiem, sastinga nejaušās formās.

Mūsu ķermeņus, kas ir 60% ūdens, var ietekmēt arī dzirdamo vārdu enerģija.

Agresīva vai neķītra valoda var radīt saspringtu, naidīgu vidi, pat ja tā nav vērsta uz mums personīgi. Kad mūs ieskauj lamu vārdi, dusmīgi toņi vai agresīva valoda, mūsu stresa līmenis var palielināties un mēs varam justies uz robežas. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad mēs bieži sastopamies ar šāda veida paziņojumiem gan no kolēģiem, gan draugiem vai ģimenes locekļiem.

Negatīvo vārdu neredzamā ietekme notiek precīzi un sasniedz mērķi.

Tātad, ko jūs varat darīt lietas labā?

Skatieties savu runu un mēģiniet izslēgt jebkādas negatīvas izpausmes un neskaidras frāzes. Padomājiet par savu vārdu nozīmi.

Ja kādam novēlāt ātru atveseļošanos, labāk sakiet “atveseļojies ātrāk”, nevis “esiet vesels”. Šī smalkā atšķirība var būtiski ietekmēt cilvēka labklājību.

Ja jums ir draugi, kuri bieži saka par jums negatīvas frāzes, jums vajadzētu dalīties ar viņiem vārdu spēkā vai, ja nepieciešams, ierobežot saziņu ar šādiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Kāpēc nekad nevajadzētu runāt par sevi sliktu, pat jokojot, par vecumdienām, grūtībām un citām dzīves stundām

Ko jūs domājat par šo? Vai jums apkārt ir cilvēki, kuri lieto šīs frāzes?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment