3. septembra dienas horoskops – pārtrauc uztraukties!

AUNS Diena, kad ieraudzīsi tuvākos citā gaismā – iespējams atklāt ko labu, bet varbūt arī nelāgu. Visu dienu šodien cilvēkos.

VĒRSIS Jo ātrāk ķersies pie lietas, jo ātrāk visu izdosies pabeigt. Netērē laiku neko nedarot, bet dari tā, lai diena būtu bijusi produktīva.

DVĪŅI Šodien nekas jauns pie apvāršņa neparādīsies. Tava situācija tikai stabilizēsies, un Tu varēsi atviegloti uzelpot. Veiksmīgi!

VĒZIS No rīta jutīsi diskomfortu. Mieru nevarēs atrast nekur – ne mājās, ne darbā. Ļauj saviem draugiem piepildīt sevi ar pozitīvām emocijām.

LAUVA Nezaudē kontaktu ar ģimenes locekļiem- labi būtu šodien darboties ar viņiem kopā. Neskrien pēc cilvēkiem, kas aiziet citu ceļu.

JAUNAVA Šodien būs jāmēģina savākt kopā visas savas īpašības, lai tiktu galā ar dienas uzdevumiem.Padomā par cenu, ko nāksies maksāt!

SVARI No rīta sper aktīvus soļus. Nepievērsies kaut kam pilnīgi jaunam – vakardienas problēmas šodien necel gaisā no jauna!

SKORPIONS Šodien pa savam varēsi rīkoties tikai vakara pusē. Vairāk šodien domāsi par citiem cilvēkiem un dažādām intrigām.

STRĒLNIEKS Kolektīva intereses stāsies pāri personīgajām. Ja pēdējie notikumi nav ietekmējuši Tavas attiecības, tad vari būt mierīgs!

MEŽĀZIS Lai arī cik svarīgs būtu Tavs mērķis, tikai uz to nevajag fokusēties. Ir arī citas lietas. Dienas beigās raizes par attiecībām.

ŪDENSVĪRS Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja Tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties- viss vēl var mainīties.

ZIVIS Daudz domāsi par darbu. Ja plāno aktīvas izklaides, tad sākumā padomā par izdevumiem. Šodien nespēlē bīstamas spēlītes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment