3 slepeni augļi pirms gulētiešanas atjaunos jūsu mugurkaulu un palielinās izturību

Atklāsim vienu noslēpumu, kas ļauj efektīvi un ātri atgūties, mazināt muguras sāpes pēc intensīva treniņa. Šim nolūkam jums būs nepieciešami tikai 3 augļi.

Spēka palielināšanas un muskuļu un mugurkaula slodzes samazināšanas noslēpumi ir saglabājušies kopš seniem laikiem. Tos atklāja paši treneri, sportisti un olimpieši. Kopš tā laika tie tiek nodoti no paaudzes paaudzē. Šodien atklāsim vēl vienu noslēpumu, kas ļauj efektīvi un ātri atjaunoties, mazināt muguras sāpes pēc intensīva treniņa. Šim nolūkam jums būs nepieciešami tikai 3 augļi.

Lai katru rītu pamostos spēka un enerģijas pilni, pietiek katru dienu pirms gulētiešanas apēst trīs sastāvdaļu maisījumu: žāvētas plūmes, aprikozes un vīģes. Kursa ilgums ir 1,5 mēneši.

Optimālā proporciju attiecība:

5 aprikozes

1 liela vīģe

1 žāvēta plūme (obligāti žāvēta!)

Kāds ir šī vitamīnu maisījuma noslēpums? Visi šie žāvētie augļi satur vielas, kas veicina mīksto starpskriemeļu disku audu atjaunošanos. Regulāra šo produktu lietošana uzlabos mugurkaula elastību un stabilitāti bez nepieciešamības veikt manuālu korekciju.

Lasīt vēl: Pēc sarunas ar manu draudzeni aizmirsu atslēgt telefonu. No dzirdētā man palika slikti

Lūdzu, ņemiet vērā, ka atsevišķi šīs sastāvdaļas nav tik iedarbīgas kā kopā. Tikai tad, ja tās ir pareizi samērīgas, var iegūt lielisku rezultātu. Šajā gadījumā augļu maisījuma iedarbība maģiski ietekmē gan vīriešu reproduktīvās spējas, gan sieviešu libido.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment