3 tautas līdzekļi, kuri palīdz cīņā ar vēnu varikozi. Būsi pārsteigts!

Trīs vislabākie veidi, kā mājas apstākļos ar dabīgām metodēm cīnīties pret varikozām vēnām.

Ķiploku eļļa

Ķiploki ir lielisks pretiekaisuma līdzeklis, kas spēj cīnīties arī ar varikozu vēnu problēmām. Turklāt šis būs viens no labākajiem risinājumiem, ja vēlaties dabīgā veidā cīnīties ar varikozi. Tie iznīcina kaitīgos toksīnus asinīs un asinsvados, uzlabojot asinsriti.

Kā to izmantot?

Uzpiliniet pāris pilienus ķiploku eļļas uz pirkstiem un ar tiem maigi iemasējiet ar varikozi skartās zonas. Uz šīs vietas uzklājiet neuzsūcošu materiālu (piemēram, polietilēnu), pāri apsieniet siltu audumu vai marli.

Jojoba eļļa

Jojoba eļļai piemīt pretiekaisuma īpašības, kas palīdz arī sadziedēt rētas un stimulē kolagēna veidošanos. Tā palīdz arī nomierināt un dziedēt ar varikozi slimās vēnas.

Kā to izmantot?

Uzlieciet pāris pilienus jojoba eļļas uz problēmzonām un maigi iemasējiet. Atstājiet eļļu pāris minūtes iedarboties, pēcāk nomazgājiet to nost ar siltu ūdeni.

Kajēnas pipari

Kajēnas pipari tiek uzskatīti par brīnumu līdzekli cīņā pret varikozi. Tā kā tajos ir ļoti daudz C vitamīna un flavonoīdu, tie palīdz asins cirkulācijai un samazina noslogotu un sapampušu vēnu radītās sāpes.

Kā tos izmantot?

Pievienojiet vienu tējkaroti kajēnas piparu glāzē karsta ūdens un kārtīgi samaisiet. Dzeriet šo maisījumu trīs reizes dienā, vēlams vismaz viena vai divu mēnešu garumā.

Lasi vēl: Viņš domāja, ka tā ir varikoza vēna; Bet patiesība izrādījās daudz, daudz sliktāka

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment