3 Zodiaka zīmes – mīlēšanās meistari. Kuras tās ir?

Trīs Zodiaka zīmes, kuras ir īsti dievi, ja runa ir par intīmo kontaktu. Turklāt gultā viņi ir superīgi – viņi vienkārši nespēj dzīvot bez seksa!

Skorpions

Labākie seksa partneri ir Skorpioni. Viņi ir mīlestības un kaisles meistari. Viņi ir atvērti un viegli piesaista pretējā dzimuma uzmanību.

Skorpioniem piemīt spēcīgs magnētisms. Viņiem nav nekāda problēma atrast tos, kuri viņus apmierinās.

Skorpioniem patīk dominēt gultā, liekot savam partnerim izpildīt visas savas vēlmes. Šīs zīmes pārstāvjiem nav ne aizspriedumu, ne aizliegumu gultā.

Neskaitot dominēšanu, Skorpioni ir ļoti agresīvi, tāpēc jums nav ko brīnīties par drošajiem izgājieniem gultā.

Vēzis

Vēzis ieņem otro vietu labāko mīļāko reitingā. Vēži sevī apvieno emocijas un kaisli. Bieži viņiem sekss ir vienkāršs veids, lai satuvinātos ar partneri.

Šīs zīmes vīrieši nebaidās izrādīt, kad kāds viņus ir ieinteresējis intīmajā ziņā. Vēžu jutīgums un emocionalitāte ir viņu trumpis, kas piesaista pretējā dzimuma pārstāvjus.

Šī Zodiaka zīme ir maiga un romantiska. Ja jūs sapņojat par drošu un agresīvu mīlas aktu, tad apberiet Vēžu gultu ar rožlapiņām.

Dvīņi

Vislabākie mīļākie horoskopā ir Dvīņi. Kaut gan viņi reti ir uzticīgi vienam partnerim, atšķirībā no Vēža un Skorpiona, kuri ir monogāmi.

Dvīņi ir lieli fantazētāji par to, kā savu partneri pārsteigt. Dvīņiem ir viegli iekarot pretējo dzimumu savas asprātības un intelekta dēļ.

Viņi ir ļoti spontāni, un viņi mīl eksperimentēt ar jaunām pozām un neparastām seksa vietām.

Lasi vēl: Otrās pusītes horoskops visām zodiaka zīmēm – kāda otrā pusīte tev vajadzīga atbilstoši zodiaka zīmei

Avots: abiem.lv, cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment