30.augustā mūsu senči ticēja, ka ir iespēja redzēt pareģojošus sapņus, bet tomēr ir jāizvairās no šīm lietām visas dienas garumā!

Tautas zīmes par laikapstākļiem 30. augustā

Lietus ar pērkona negaisu 30. augustā bija laba zīme, tā tika uzskatīta par labu zīmi. Esot šajā gadījumā rudens būs silts un lietus būs reti.

Vai šīdiena pagāja bez nokrišņiem? Ziema būs īsa un maiga, un pavasaris būs agrs. Ja naksnīgajās debesīs zvaigžņu praktiski nav redzamas, nākamā nedēļa būs sausa.

30. augustā stiprs vējš – laikapstākļu maiņa. Labās dienas nomainīs slikti laikapstākļi. Ja uz ūdenskrātuvēm nolaidīsies migla, ārā tā uzkarsīs.

 

Tautas zīmes 30. augustam: ko tu vari

Šajā dienā ir īstais laiks palutināt sevi ar riekstiem. Pēc tam riekstus var dalīt ar ģimeni un draugiem, kā arī izmantot dažādu ēdienu pagatavošanai.

Arī 30. augustā uz svētvietām tiek nesta maize. Kādreiz bija tradīcija: svētīt cepumus, kas gatavoti no jaunās ražas graudiem. Šādā gadījumā ir jāatstāj neliels gabaliņš no klaipa vai maizes, lai saglabātu to līdz nākamajam gadam, novietojot to aiz ikonas. Rituāls darbojās kā sava veida aizsardzība pret badu.

Lasi vēl: Cik tālu skudru var aiznest no skudru pūžņa? Var aiznest kilometriem tālu, bet mēs to neiesakām. Lūk, kāpēc

Kā jau minēts, šo dienu var pavadīt, meklējot jaunas lietas. Tiek uzskatīts, ka šajā dienā jūs varat atrast labu apģērbu un tekstilizstrādājumus savai mājai. Lai saglabātu jaunību un skaistumu, iegādājieties sev jaunu dvieli 30. augustā.

Ja vēlaties mainīt savu dzīvi uz labo pusi, esiet gatavs komunicēt un atvērties jauniem ieteikumiem. Iespējams, šajā dienā liktenis jūs savedīs kopā ar nākamo kolēģi vai pat jūsu priekšnieku.

Esiet piesardzīgs un nerīkojieties no savām rokām: klausieties cilvēku un rūpīgi pārdomājiet, ko viņš jums pateiks. Jums būs iespēja palielināt savus ienākumus. Katrā ziņā tā teica mūsu senči.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment