Lūk, kā izmainīsies tava seja, ja 30 dienas dzersi ūdeni

Otrā nedēļa – Sejas tonis sāka izlīdzināties, un grumbiņas zem acīm sāka pazaudēt mesto ēnu. Pūtītes, kas bija uz sejas, sāka pazust, elpa kļuva svaigāka, jo tējas patēriņš bija samazinājies.

1 - pec 2 nedela

Trešā nedēļa – Tumšie loki zem acīm un grumbiņas bija pazudušas. Dermatologi teica, ka ādas šūnas atjaunojas aizvien ātrāk. Acis bija kļuvušas mitrākas, un Sāra ēda mazāk, jo viņas kuņģis bija piepildīts ar ūdeni.

1 - pec 4 nedela

Ceturtā nedēļa – Pēc visām 4 nedēļām Sāra saka: “Es jūtos veselīgāka un kalsnāka – mans vīrs un viņa draugi saka, ka es izskatos 10 gadus jaunāka. Kurš gan negribētu izmēģināt ko tādu, kas dod tik brīnišķīgus rezultātus?”

Sarah Smith

Tagad ir tava kārta!

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">DAFA</cite>

    HUNJA BLE

  • <cite class="fn">šnicelīns</cite>

    foršs fotošops (:

  • <cite class="fn">Nikki</cite>

    Īsti nepiekritīšu. Pirmkārt, neticu, ka cilvēki nedzerot ūdeni vispār spētu izdzīvot 30 dienas. Otrkārt, jau vairāk kā 10 gadus uzturā no dzeramajiem produktiem lietoju tikai ūdeni (izņēmums ir dažādi saviesīgi pasākumi, kuros atļaujos padzert sulu). Tātad nelietoju ne kafiju, ne tēju, ne alkoholu un izdzeru dienā kā minimums 2 litrus ūdens (saku minimums, jo pamatā tie vairāk ir kādi 3 litri) un es varu pateikt, ka sejas ādai tik drastisku pārmaiņu nav!!! Un to es uzsveru! Seja vispār īpaši nemainās, ja tikai neņem vērā to, ka esmu novērojusi mazāk pumpu. Secinājums viens (ko arī var noteikt pēc fotogrāfijas) – tas ir fotošops…

  • <cite class="fn">Dace</cite>

    Par mani saka – es dzīvoju tuksnesī… ziemā vispār izdzeru tikai kādus 5L ūdens mēnesī.
    Bija mēģinājums dzert vairāk ūdeni… pēc trešās reizes izvemjoties – sapratu – manam organismam to nevajag 😀
    Kafiju izdzeru vien 3 krūzītes dienā. Izskatos gadus 13-15 jaunāka kā esmu…
    Laikam tad dzīvoju pareizi 😀

Leave a Comment