Lūk, kā izmainīsies tava seja, ja 30 dienas dzersi ūdeni

 

Gandrīz katru dienu mums nākas dzirdēt to, cik ļoti veselīgs ir ūdens un cik daudz mums to ikdienā vajadzētu dzert – un, jā, ūdens patiešām dara brīnumus.

Zināji, ka, dzerot ūdeni, mainās arī tavs ārējais izskats? Nu mēs to varam pierādīt!

42 gadus veca sieviete Sāra Smita saprata, ka uzturā pārāk maz lieto ūdeni, tādēļ viņa vēlējās kaut ko darīt lietas labā. Viņa izlēma dzert 3 litrus ūdens dienā, kopumā 30 dienas. Skaties, kādi pakāpeniski bija rezultāti:

“Parasti es savu dienu sāku ar tējas krūzi, dažkārt pusdienās piedzeru klāt glāzi ūdens, un arī vienu pie vakariņām – bet tas arī viss. Pašai šķiet, ka tas ir daudz, bet tas patiesībā nav nekas,” saka Sāra.

Šai sievietei, kura ir divu bērnu māte, nepārtraukti sāpēja galva un bija grūtības ar gremošanu. Tad nu šādi sākās viņas jaunais ceļojums ūdens pasaulē:

Pirmā nedēļa – Dažkārt bija nepatīkamas sajūtas, kamēr no ķermeņa tika likvidēti toksīni. Galvassāpes pārgāja, un stīvās locītavas kļuva atslābinātākas.

1 - pec 3 nedela

 

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar nākamo nedēļu rezultātiem:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">DAFA</cite>

    HUNJA BLE

  • <cite class="fn">šnicelīns</cite>

    foršs fotošops (:

  • <cite class="fn">Nikki</cite>

    Īsti nepiekritīšu. Pirmkārt, neticu, ka cilvēki nedzerot ūdeni vispār spētu izdzīvot 30 dienas. Otrkārt, jau vairāk kā 10 gadus uzturā no dzeramajiem produktiem lietoju tikai ūdeni (izņēmums ir dažādi saviesīgi pasākumi, kuros atļaujos padzert sulu). Tātad nelietoju ne kafiju, ne tēju, ne alkoholu un izdzeru dienā kā minimums 2 litrus ūdens (saku minimums, jo pamatā tie vairāk ir kādi 3 litri) un es varu pateikt, ka sejas ādai tik drastisku pārmaiņu nav!!! Un to es uzsveru! Seja vispār īpaši nemainās, ja tikai neņem vērā to, ka esmu novērojusi mazāk pumpu. Secinājums viens (ko arī var noteikt pēc fotogrāfijas) – tas ir fotošops…

  • <cite class="fn">Dace</cite>

    Par mani saka – es dzīvoju tuksnesī… ziemā vispār izdzeru tikai kādus 5L ūdens mēnesī.
    Bija mēģinājums dzert vairāk ūdeni… pēc trešās reizes izvemjoties – sapratu – manam organismam to nevajag 😀
    Kafiju izdzeru vien 3 krūzītes dienā. Izskatos gadus 13-15 jaunāka kā esmu…
    Laikam tad dzīvoju pareizi 😀

Leave a Comment