Pirms 30 gadiem ģimenei pazuda bruņurupucis: tagad viņi piedzīvoja šokējošu atklājumu!

tortoise

Pēc vairāk nekā 30 gadiem, viņi atrada Manuelu mantu glabāšanas telpā. Lai gan ir zināms, ka šīs radības ir izteiktas ilgdzīvotājas, spēj pielāgoties dzīvei tādās vidēs kā citi nespētu, tomēr šis bruņurupucis ir pārspējis visas cerības un iedomas, spējot vairākus gadu desmitus dzīvojot ļoti neparastā vietā.

Manuela tika atrasta dzīva kastē, kurā bez viņas bija arī vecs plašu atskaņotājs, laikā, kad ģimene nodarbojās ar šīs telpas kārtošanu un vecu mantu šķirošanu. Viņi bija nolēmuši kaut ko iesākt ar šo telpu tikai pēc tam, kad tēvs Leonels nomira,  viņi beidzot spēja pieķerties kārtošanai, lai atbrīvotu telpu no vecām, salauztām elektroprecēm, tā līdz šim vienmēr ir bijusi slēgta.

Lasi vēl: VIDEO: Labradors bija pazudis 5 gadus… Tev jāredz viņa reakcija, kad viņš beidzot atrada savu ģimeni!

Leonela dēls Leandro bija visnotaļ izbrīnīts, kad atrada Manuelu dzīvu, dzīvojot kastē.

Viņš stāsta Brazīlijas ziņu portālam: “Noliku kasti uz ietves priekš atkritumu savācējiem, bet tad, pēkšņi, kaimiņš saka:” Tu taču netaisies mest ārā dzīvu bruņurupuci?””

Es ieskatījos un viņu ieraudzīju, tajā mirklī paliku bāls, nespēju noticēt tam, ko es redzu.”

tortoise2

Meita Lenita, kurai bērnībā tika uzdāvināts šis bruņurupucis, stāsta: “Viss, ko mans tēvs uzskatīja par salabojamu, tika paņemts un atnests uz mājām. Piemēram, ja viņš atrada vecu televizoru un domāja, ka to ir iespējams izmantot detaļās kāda cita TV labošanai, viss tika savākts un uzglabāts šeit. Ar gadiem mantu palika aizvien vairāk. Mēs nekad neuzdrošinājāmies spert savu kāju šajā telpā.”

“Mēs esam saviļņoti, ka Manuela atkal ir ar mums. Bet neviens nespēj saprast, kā viņai izdevās izdzīvot 30 gadus tajā kastē, tas vienkārši ir neiespējami!”

Veterinārs Džefersons Pires skaidro, ka šīs šķirnes bruņurupuči spēj ilgus laika periodus izdzīvot bez pārtikas.

“Viņi bez mazākajām problēmām spēj mierīgi izdzīvot bez ēdiena divus līdz 3 gadus.”

“Manuela izdzīvoja, ēdot termītus, kas apdzīvoja koka grīdas,” viņš piemetināja.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment