4.jūlija dienas horoskops – uzticies sev!

1

AUNS Nedomā, ka visi gribēs pakļauties Tev. Labāk pamēģini izbaudīt komandas garu un dalīties ar savām domām, kā arī pieņemt citas

2

VĒRSIS Būs jautra un priecīga diena. Īpaši vakarā, jo radīsies doma ideāliem plāniem, kas arī šoreiz izdosies. Nesatrauc apkārtējos!

3

DVĪŅI Tev derētu izkāpt no savas migas un doties pasaulē. Pārāk esi ieslēdzies sevī un iesēdies komforta zonā. Laiks izkārpīties!

4

VĒZIS Šodien varēsi atviegloti uzelpot. Būs pacilājuma sajūta, kas nepazudīs visu dienu. Ar šādu attieksmi dabūsi motivāciju turpmākajam!

5

LAUVA Ja tiec apmelots, tad Tev ir visas tiesības pastāvēt par savu taisnību. Mēģini nestrīdēties, bet izrunāties, ja kaut kas nenotiek pareizi

6

JAUNAVA Ja vēlies, lai šī diena izdodas, nāksies pielikt daudz pūļu. Darbojies cītīgi, jo nedēļas nogalē varēsi atpūsties tā,kā pašam patīk

7

SVARI Pārāk mierīgs esi palicis. Pamēģini piešaut kādu uguntiņu tam, ko dari. Pavadi laiku kopā ar draugiem, izvērtē, kuri tādi patiešām ir

8

SKORPIONS Šodien gribēsies dusmoties gandrīz uz visiem, kuri nāks pretī. No strīda neizvairīsies, bet atceries neņemt neko personīgi!

9

STRĒLNIEKS Šodien vari darīt visu, ko vēlies. Nav nekādas jēgas sevi ierobežot. Tikai, protams, neizdomā arī kaut ko pārāk traku.

10

MEŽĀZIS Ja draugi Tev mēģina atvērt acis, izslēdz savu viszinošo garastāvokli un paklausies viņos. No malas daudzreiz labāk redzams!

11

ŪDENSVĪRS Neroc sev bedri! Ar vieglāku prātu uztver nākošās pārmaiņas- sākotnēji šķitīs traki, bet ar laiku viss izlīdzināsies.

12

ZIVIS Tev ir divas izvēlies- darbojies vai atpūties. Izvēlies to, kas šodien pēcpusdienā šķitīs tuvāks sirdij. Šī diena nav domāta,lai rīkotos spontāni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment