4 zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā tiks atvērts finanšu kanāls

2024. gadā dažām zodiaka zīmēm, visticamāk, atvērsies finanšu kanāls un ievērojami uzlabosies viņu materiālā labklājība. 

Jaunava

Apsveicam, Jaunava, šogad esi laimējusi astroloģiskajā loterijā! 2024. gada laikā Dienvidu mezgls Svaros novērsīs šķēršļus jūsu otrajā mājā, kas saistīti ar personīgajiem resursiem, vērtību sistēmu un materiālo bagātību.

Paralēli Ziemeļu mezgls Aunā veicinās jūsu autonomiju, īpašu uzmanību pievēršot jūsu astotajai mājai, kas saistīta ar investīcijām, finanšu pratību un transformāciju. Šis domāšanas veids var palīdzēt jums labāk izprast finanšu pratību, radīt pasīvus ienākumus un ilgtermiņa resursu pārvaldību, lai nodrošinātu finanšu stabilitāti.

2024. gada sākumā jūs jau nokļūsiet uz finansēm orientēta perioda vidū, kas sākās ar Saules aptumsumu Svaru zīmē 2023. gada 14. oktobrī. Šis aptumsums lika pamatus savas patiesās vērtību sistēmas apzināšanās un atbrīvošanās no finansiālās atkarības. Šis cikls noslēgsies 2024. gada 25. martā ar Mēness aptumsumu Svaru zīmē, kas varētu ļaut sasniegt jēgpilnu finansiālo mērķi un realizēt savu potenciālu.

Nākamais sešu mēnešu finanšu cikls sāksies ar Saules aptumsumu Aunā šī gada 8.aprīlī. Tas notiks jūsu astotajā mājā, atvieglojot parādu nomaksu, ieguldījumus savā nākotnē un papildu ienākumu avotu radīšanu. Pievērsiet uzmanību notikumiem Pilnmēness laikā Aunā 17.oktobrī, kas iezīmē šī cikla beigas.

Ar Saules aptumsumu Svaru zīmē 2. oktobrī sāksies vēl viens finanšu cikls, kas veicinās bagātības uzkrāšanos līdz 2024. gada beigām. Iespējams, jūs nesasniegsiet visus savus finanšu mērķus līdz 2025. gadam, taču, visticamāk, jūs sāksiet gūt augļus no saviem centieniem līdz šī gada beigām.

Skorpions

Skorpioniem šogad būs daudz iespēju, ko izpētīt. Iepriekšējie gadi jums ir bijuši izaicinājums, liekot samierināties ar kontroles un varas zaudēšanu. Par laimi, 2024. gads sniegs iespēju atjaunoties. Un šīs izmaiņas sāksies ar jūsu finansēm.

No 1. janvāra līdz 25. maijam koncentrējieties uz savas karjeras stiprināšanu, kamēr Jupiters Vērsī vairs nav novājināts jūsu septītajā partnerattiecību mājā. Slēdzot jaunas profesionālās vienošanās un līgumus, var rasties ilgi gaidītas iespējas.

Jūsu uzņemtās saistības kļūs vēl auglīgākas, kad 25. maijā Jupiters ieies Dvīņu zīmē. Šajā laikā Jupiters ienāks jūsu astotajā investīciju mājā, mudinot jūs būt uzcītīgākam savu finansiālo saistību izpildē.

No vienas puses, Jupiters, kas šķērso jūsu astoto māju, var liecināt par pārmērīgu parādu vai ierobežojumu trūkumu, kas var pārsniegt jūsu iespējas.

No otras puses, Jupiters astotajā mājā var liecināt par būtisku finansiālu izaugsmi, ja jūsu ieguldījumi ir droši, godīgi un atvērti transformācijām. Pat azartspēles var novest pie neticamiem rezultātiem. Lai gūtu maksimālus panākumus, strādājiet ar Dvīņu enerģiju, attīstot savas komunikācijas, pielāgošanās spējas un daudzuzdevumu veikšanas prasmes.

Jupitera retrogrāds tranzīts Dvīņos 9. oktobrī dos iespēju pārvērtēt sevi. Jupitera retrogrāds dos iespēju pārdomāt savas finanšu stratēģijas, samazināt izdevumus un izvairīties no parādiem, sekojot uzticamu finanšu konsultantu ieteikumiem. Jupitera retrogrāds būs svētība slēptā veidā, dodot jums laiku pielāgoties pēc vajadzības.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras 2024. gada februārī piedzīvos fantastiskus panākumus un labklājību: Kazhetta Ahmetzhanova viedoklis

Lasi vēl: 12 istabas augi, kas izdzīvos pat tumšākajā kaktā. FOTO

Kad 2025. gada 4. februārī Jupiters atsāks savu tiešo kursu, jūs atkal varēsiet saņemt dažādas ienākumu plūsmas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment