4 zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā tiks atvērts finanšu kanāls

Mežāzis

Ja kāds ir pelnījis paaugstinājumu, tas esi jūs. 2024. gads varētu būt jūsu labākais finanšu gads, pateicoties diviem galvenajiem notikumiem: Plutons Ūdensvīrā un Jupiters Dvīņu zīmē. Lai gan šīs kombinācijas var jūs izaicināt, tās var palielināt jūsu bagātību, ja esat gatavs grūtajam ceļam.

20. janvārī Plutons atstāj Mežāzi un ieiet Ūdensvīrā, jūsu otrajā personīgo finanšu mājā. Tas var izklausīties pazīstami, jo Plutons no 2023. gada 23. marta līdz 2023. gada 1. maijam šķērsoja jūsu otro māju. Pārdomājot šo periodu, jūs varat atpazīt atbalsi no jau pieredzētās vēlmes pēc finansiālām pārmaiņām. Tagad varētu būt piemērots laiks, lai izpētītu netradicionālus ienākumu avotus, kas var izvest jūs no jūsu komforta zonas, taču jūsu vajadzību pēc kontroles atlaišana būs ļoti svarīga jūsu panākumiem.

Ja jums ir sākotnējās grūtības pielāgoties šīm izmaiņām, jums būs iespēja pagriezt un novirzīt savus centienus, kad Plutons no 2. maija līdz 1. septembrim atgriezīsies atpakaļ. Kā vienmēr, retrogrāds periods var būt lielisks laiks pārdomām, tāpēc izmantojiet Plutona retrogrādo periodu kā iespēju pārvērtēt, kas darbojas un kas neder jūsu finansiālajiem mērķiem.

Jupitera ienākšana Dvīņos 25. maijā sniegs tev vēl lielākas iespējas dažādot darbu un ienākumus. Jupiteram pārejot uz jūsu sesto darba un rutīnas māju, galvenais būs daudzuzdevumu veikšana. Par laimi, smags darbs jums nav svešs. Izmantojiet šo pāreju, lai rūpētos par sānu steigu vai līdzsvarotu divus uzdevumus vienlaikus.

Tomēr esiet uzmanīgi, lai nepārspīlētu. Pārāk daudz laba dažkārt var kļūt par šķērsli. Esiet uzmanīgi, lai nepārslogotu sevi. Par laimi, jums būs iespēja spert soli atpakaļ un pielāgot savu profesionālo dzīvi, kad Jupiters no 2025. gada 9. oktobra līdz 4. februārim atgriezīsies Dvīņu zīmē.

Zivis

Zivis, tev uzsmaidīs veiksme. 2024. gadā Ziemeļu mezgls Aunā šķērsos jūsu otro māju, materiālās bagātības un personīgo finanšu namu, piedāvājot finansiālās iespējas, kas vairāk atbilst jūsu vērtībām. Tomēr tas ir arī izaicinājums, lai mudinātu jūs vairs nebūt atkarīgiem no citiem resursiem jūsu finansiālās stabilitātes nodrošināšanai, jo Dienvidu mezgls Svaros liks jums atteikties no ieradumiem, kas saistīti ar jūsu astoto māju (parādu, aktīvu un kopīgo resursu māju). ).

Par laimi, 2024. gadā paredzētie aptumsumi palīdzēs jums intuitīvi virzīties uz jūsu finanšu mērķiem. Šis process jau ir sācies līdz ar Saules aptumsumu Svaru zīmē 2023. gada 14. oktobrī, kas nostādīja jūs uz finansiālu uzlabojumu ceļa.

Sākoties 2024. gadam, jūs varētu izjust lielāku vēlmi palielināt savu bagātību, refinansējot, samazinot parādus un saprātīgāk ieguldot naudu. Jūsu smagā darba augļi kļūs vēl skaidrāki Mēness aptumsuma laikā Svaru zīmē 25. martā.

Vēl viens sešu mēnešu cikls sāksies ar Saules aptumsumu Aunā 8. aprīlī, kas izgaismos jūsu otro rīcībā esošo ienākumu māju. Šī cikla laikā kļūs iespējamas negaidītas iespējas palielināt savus ienākumus atbilstoši tavām vērtībām, sapņiem un prasmēm. Pilnmēness Aunā 17. oktobrī var pat nostādīt pavisam citā finansiālā situācijā. Jums var būt kaut kas neparasts, piemēram, būtiski uzlabojumi vai dzīvesveida maiņa, kas vairos jūsu pašapziņu, pateicoties jūsu finansiālajiem uzlabojumiem.

Kosmiskā labklājība jums nebeidzas. Pēdējais Saules aptumsums 2024. gadā, kas paredzēts 2. oktobrī Svaros, atkal pastiprinās finansiālās sekas jūsu otrajām mājām. Šis sešu mēnešu cikls turpināsies līdz 2025. gadam, ļaujot 2024. gadu noslēgt uz pozitīvas nots.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina paredzēja maģisku februāri trim zodiaka zīmēm

Lasi vēl: 12 istabas augi, kas izdzīvos pat tumšākajā kaktā. FOTO

Jums pat var šķist, ka šis finanšu cikls ir paredzēts, lai jūs pārvietotu citā nodokļu kategorijā, it īpaši, ja jūsu kredītreitings ievērojami uzlabojas un ja jūs pieliekat ievērojamas pūles, lai gūtu labumu no ilgtermiņa finanšu stabilitātes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment