40 gados es turpināju ģērbties kā jauna meitene. Bet reiz saņēmu šo nepatīkamo komplimentu, kura dēļ gandrīz noģību

Savas 40 gadu jubilejas priekšvakarā es sajutos tik slikti, ka gandrīz iekritu dziļā depresijā. Bet tas ir smieklīgi, jo četrdesmit gados sieviete nebūt nav veca.

Šajā vecumā viņa var izskatīties ļoti jauna, it īpaši, ja rūpējas par sevi un gaumīgi ģērbjas.

Jā, četrdesmit gadi nav gluži tas pats, kas divdesmit. Bet tomēr šajā vecumā sievieti nepavisam nevar dēvēt par tantuku, kā daži mēdz teikt. Skaitlim pasē vispār nav nozīmes.

Tu taču nekļūsti vīriešiem neredzama, kad tev aprit četrdesmit, lai gan ir svarīgi atcerēties, ka vairs neesi jauna meitene, bet gan nobriedusi sieviete.

Jāuzvedas atbilstoši savam vecumam, jāģērbjas arī. Kad tev jau ir četrdesmit, tu nevari izskatīties tāpat kā divdesmitgadniece. Manā dzīvē bija kāds gadījums, pēc kura nācās veikt būtiskas izmaiņas savā ārienē.

Pirms tam es domāju – ja jau mans izmērs nav mainījies kopš jaunības laikiem, es varu valkāt tādas pašas drēbes kā iepriekš, tostarp īsus svārciņus, šortus un minikleitas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Es arī uzvedos neatbilstoši savam vecumam, ķiķināju kā skolniece un centos slēpties aiz bezrūpības maskas. Man šķita, ka apkārtējie nesapratīs, cik man gadu, jo mana jautrība viņus maldinās..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment