5 drošas pazīmes, ka viņa tev nav īstā

5 pazīmes, ka viņa nav īstā:

Ja viņa ir jaunāka par 50 gadiem, tad, iespējams, vēlēsies radīt bērnus kopā ar kādu, kurš pēc viņas domām varētu būt labs tēvs. Pētījumos ir pierādīts, ka sievietēm bērnu radīšana ir noteicošais faktors, izvēloties vīriešus. Ja viņas spēj atrast vīrieti, kurš ļoti labi pelna, tad visticamāk vēlēsies vairāk bērnu. Tādējādi arī bērniem būs nodrošināta labklājība un viņi turpinās dzimtu.

Ja vēlies viņu izmainīt

Cilvēki spēj mainīties, bet tikai tad, ja to vēlas. Ja vēlēsies viņā kaut ko mainīt, tas iedragās viņas pašapziņu un liks domāt, ka tu viņu nepieņem tādu, kāda viņa ir. Tas var sāpināt, un laika gaitā viņa var sākt dusmoties uz tevi.

Viņa mainīsies, ja pati to vēlēsies. Ja tas sakrīt ar tevis iecerētajām izmaiņām, tad varbūt viņa tomēr ir īstā. Pajautā, vai tas ir kas tāds, kas viņai sevī nepatīk, un palīdzi īstenot šīs pārmaiņas. Pretējā gadījumā pieņem viņas “trūkumus” vai arī meklē kādu ko citu.

Noderīgi: 7 pazīmes, ka esi kopā ar nepareizo cilvēku; Ja atbilst kaut viena, jums ir pamats uztraukumam

Ja tu viņu neuztver kā vienlīdzīgu

Personības iezīmes, kurām sievietes dod priekšroku, dažādās kultūrās ir atšķirīgas, tomēr katra sieviete vēlas būt kopā ar cilvēku, kurš pret viņu izturēsies kā pret vienlīdzīgu. Respekts ir pašsaprotams, bet patiesa vienlīdzība ir kas vairāk.

Izturies pret viņu tāpat, kā vēlies, lai citi izturētos pret tevi. Piemēram, neatkarīgi no viņas ienākumiem, gādā par to, lai abiem būtu teikšana svarīgos finanšu jautājumos.

Ja nespēj rast kopīgu valodu ar viņas ģimeni un draugiem

Ciešas attiecības ar ģimeni un draugiem pastāvēja vēl ilgi pirms tavas ienākšanas viņas dzīvē. Nebūs tā, ka tevis dēļ viņa atteiksies no tuvajiem cilvēkiem. Ja nevari izturēties jauki, satiekoties ar viņas ģimeni, tad nekas nesanāks.

Izvēloties cilvēku, ar kuru kopā pavadīt atlikušo mūžu, viņai ir ļoti svarīgs tuvo cilvēku viedoklis. Ja draugi domā, ka neesi viņas tips, tas vēl nav tas sliktākais. Pavadot laiku kopā ar viņas draugiem un ģimeni, izturies pieklājīgi un neuztver neko personīgi. Atrodi, kā labi pavadīt laiku, pat ja vakars kopā ar viņas radiem ir kā vizīte pie zobārsta.

Ja tu nejūties ērti, pavadot laiku divatā

Ar sākotnējo pieķeršanos ir par maz, lai uzturētu ilgstošas attiecības. Padomā, vai esi laimīgs, kad vienkārši pavadāt laiku divatā. Iedomājies sevi sirmā vecumā, sēžam blakus viņai atpūtas krēslā, un pajautā sev, vai tas tevi darītu laimīgu?

Šo laiku, ko pavadāt divatā, var izmantot, lai izrunātos, ļautu viņai pastāstīt par savām jūtām un, galvenais, uzklausīt. Ja nespēj izturēt emocionālās sarunas, tad viņa, iespējams, nav tev piemērota.

Izlasi arī: Pazīmes, kas liecina, ka tava sieviete tevi krāpj

Ja jums nesakrīt nākotnes plāni

Nav viegli plānot kopīgu nākotni, ja viņa vēlas apceļot pasauli, bet tu domā par uzņēmuma dibināšanu. Tomēr arī atšķirīgi mērķi un sapņi dažreiz sader kopā.

Mērķu atšķirības var izbojāt attiecības tikai tādā gadījumā, ja tu nevēlies mainīt vai pielāgot savu dzīvesveidu viņai. Varbūt abi varat pielāgoties viens otram un tik un tā īstenot savus mērķus.

Ja arī jūsu attiecībās ir kāda no šīm piecām pazīmēm, varbūt visu vēl var atrisināt. Iespējams, viņa tevi izvēlēsies kā savu īsto, ja pats kaut ko mainīsi no savas puses. Ja nē, tad jums varbūt nav lemts būt kopā, bet viņa atradīs kādu citu, kurš būs gatavs pielāgoties un palīdzēt viņai sasniegt mērķus.

Avots: powerofpositivity.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment