5 iemesli, kāpēc es saldēju daudz gurķu, jo tie ir pieejami veikalā visu gadu (tie, kas nav mēģinājuši, mani nesaprot)

Kad mani draugi uzzināja, ka es saldēju gurķus, viņi ir ļoti pārsteigti un nesaprot, kāpēc. Bet, izmēģinot savus saldētos gurķus ziemā, viņi pieprasa zināt, kā es varu tos sasaldēt, lai ziemā gurķis būtu tikpat smaržīgs kā vasarā.

1.  iemesls:

Jā, gurķus ziemā tirgo veikalā, bet tie nav nekādi! Nav absolūti nekādas gurķu garšas. Mani gurķi pēc atkausēšanas smaržo kā svaigi. Un ne visi saprot, ka tie ir saldēti gurķi. Un uzreiz jautā, kur es tādus smaržīgos ziemā atradu.

2. iemesls:

Pats stādu gurķus, man ir sakņu dārzs un šādi saglabāju ražu. Konservētus gurķus īpaši neēdam, bet šie aizlido. Mums ļoti garšo mazsālīti gurķi, bet ziemā no saldētiem sanāk ļoti garšīgi mazsālīti gurķi!

3. iemesls:

Ziemā gurķi ir ļoti dārgi, un ir grūti pat iedomāties, cik tie maksās šoziem, bet man ir savi “bezmaksas”. Un vasarā no vecmāmiņām var nopirkt smaržīgus gurķus “par santīmiem”.

Lasi vēl: Daudzi, pagatavojot boršču, pieļauj šo vienu kļūdu: kā paši sabojājam super garšīgo zupu?

4. iemesls:

Es vienmēr uz Jauno gadu gatavoju sviestmaizes ar šprotēm, man patīk, ja uz “sviestmaizes” ir smaržīgs gurķis. Tā nu sasaldē gurķu gredzenus, atkausēju sietiņā, pazūd liekais šķidrums un gurķis izrādās svaigs (nedaudz tumšāks), un pat aromātisks. Wow efekts ir garantēts.

Vakar klusībā un bez lielas uzmanības no šīs pasaules aizgāja leģendāra aktrise un televīzijas zvaigzne

5. iemesls:

Saldēju gurķus un berzu seju (video parādīju, kā taisa “gurķu kubiņus”), man ļoti garšo!

Lasi vēl: Kāpēc mana rīve ir asa un tai nekas nelīp? Parādu vienkāršas viltības, kā to panākt

Vispār šis nav pirmais gads, kad saldēju gurķus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment