5 iemesli, kāpēc ieveidotas frizūras neturas matos

Ja esat pavadījis daudz laika pie spoguļa, veidojot perfektas cirtas, bet tās joprojām neturas, tad tas ir ļoti apbēdinoši. Izrādās, ka tam ir daži iemesli.

Nepareiza temperatūra

Lielākajai daļai mūsdienu matu veidotāju ir vairāki darbības režīmi. Vidēji tie svārstās no 150 līdz 210 °C.

Bieziem, blīviem un dabiski smagiem matiem būs nepieciešama visaugstākā temperatūra (200°C līdz 210°C), lai iegūtu nevainojamu gludumu vai kuplas cirtas.

Pareizs temperatūras iestatījums ir ne tikai atslēga uz kvalitatīvu matu veidošanu, bet arī uz jūsu matu veselību. Piemēram, izmantojot zemākos režīmus uz bieziem un smagiem matiem, netiks sasniegts gaidītais rezultāts, un, ja uzstrādāsiet iekārtā 210°C temperatūru un lietosiet to uz bojātiem matiem, to stāvoklis var tikai pasliktināties.

Lasi vēl: Barojiet avenes ar šo dabīgo mēslojumu, un tās jūs apbērs ar ogām

Papildus līdzekļi

Lai veidotu noturīgu frizūru, ir svarīgi, lai jūsu šķipsnas būtu mīkstas, bet bez apgrūtinājumiem. Ja kopšanas rutīnā parasti izmantojat uzturvielām bagātus produktus, pirms matu veidošanas labāk lietot ko mitrinošu un vieglu. Tas pagarinās jūsu matu svaigumu un ļaus tiem labāk saglabāt vēlamo formu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Produktam taisniem smalkiem matiem jābūt vieglam, lai neapgrūtinātu maigās šķipsnas. Šādā gadījumā labāk izvēlēties aerosolus un izvairīties no smagām formulām. Ja mati ir stīvi vai biezi, drosmīgi izmantojiet īpašu želeju vai putas matu ieveidošanai.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment