5 iemesli, kāpēc ieveidotas frizūras neturas matos

Nepiemērota matu laka

Šķiet, ka ir viegli izsmidzināt matus ar matu laku, kad esat pabeiguši matu veidošanu. Tomēr matu lakas formula ir ļoti svarīga. Matu lakai jābūt kvalitatīvai, lai tā nesasprindzinātu matus. Jebkurš slapjš aerosols liks cirtām izjukt.

Izvēlieties līdzekli, kas nerada gludināšanas efektu, bet atstāj matus dzīvus. Neuztraucieties par tā funkcionalitāti – līdzeklis tikpat labi fiksē cirtas. Lai saglabātu matu apjomu, sāciet lakas uzklāšanu pie pakauša. Lai to izdarītu, nolaidiet galvu uz leju. Pagrieziet galvu atpakaļ iepriekšējā pozīcijā un viegli nostipriniet frizūru.

Pastāvīga matu ķemmēšana jeb aiztikšana

Ja ķemmēsiet vai pieskarsieties cirtām, kamēr tās vēl ir siltas, jūsu frizūra nebūs ilgi noturīga. Frizieris Stefans Ferreira atklāja, ka pirms pieskaršanās matiem jāļauj tiem pilnībā atdzist.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Loku lielums

Ja jūsu mati slikti savijas un cirtas “noslīd”, vēl pirms esat izgājis no mājas, mēģiniet veidot mazāka diametra cirtas. Laika gaitā cirtas nedaudz iztaisnosies zem sava svara, un jūs varēsiet iegūt modernas vieglas lokas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment