5 lietas, ko sociālajos tīklos dara tikai muļķi; Esi labāks un nedari tā

  1. Neizmanto sociālos tīklos, lai izspiegotu savu partneri.

Ja tu jūties nedrošs un tev ir problēmas ar uzticēšanos savam partnerim, neizspiego viņu sociālajos tīklos un necenties ielogoties viņa profilā, lai lasītu privātās ziņas. Tas nepalīdzēs un nekad nebeigsies labi. Tā vietā vienkārši izrunājies ar mīļoto cilvēku, vai arī, ja tas nelīdz, meklē terapeita palīdzību.

  1. Neizmanto sociālos tīklus, lai salīdzinātu sevi ar citiem.

Kurš gan nav skatījies uz savu draugu lieliskajām brīvdienu bildēm sociālajos tīklos un izjutis nelielu skaudību.

Virtuālajā pasaulē neviens šķietami nepiedzīvo nevienu sliktu dienu, jo visi publicē tikai lieliskus attēlus. Tomēr saproti, ka patiesībā viņi ir tādi paši cilvēki kā visi, ar savām sliktajām dienām, sliktajām īpašībām un nefotogēniskajiem sejas leņķiem, tikai sociālajos tīklos tas neparādās, jo mēs paši izvēlamies, kādu sevi tur parādīt.

Ja tu pieķer sevi, salīdzinot savu dzīvi ar citu sociālo tīklu profiliem, un jūties slikti, to darot – ir laiks pārtraukt.

  1. Neizmanto sociālos tīklus, lai kādam uzbruktu.

Ja tev kādam ir kas svarīgs sakāms: satiec viņu un pasaki acīs vai arī, ja tas nav iespējams, piezvani. Un atceries zelta likumu: “Ja tu negribētu, lai tas ir publicēts avīzes pirmajā lapā, neraksti to vispār.”

  1. Neizmanto sociālos tīklus nopietnām sarunām.

Sarunāties, tikai sarakstoties, ir labākais veids, kā pārprast vienam otru. Tik daudzi cilvēki un tik daudzas attiecības ir cietušas tikai viena nepareizi saprasta komentāra dēļ! Ja tev kāds cilvēks ir tiešām svarīgs, sarunājies ar viņu bez interneta palīdzības.

  1. “Nestalko” cilvēkus, kuri tev patīk.

Šis ir noteikums visiem cilvēkiem, kuriem nav otrās pusītes.

“Stalkošana” pastiprinās tevī nedrošības sajūtu un mazinās pašpārliecinātību.

Tāpēc esi “vecmodīgs” un tiecies ar cilvēkiem īstajā dzīvē. Apmeklē sociālus notikumus, sporta pasākumus, ballītes: dodies pasaulē! Tā tu būsi daudz laimīgāks.

Avots: mindbodygreen.com          

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment