5. maija dienas horoskops – sapņi piepildās!

1

AUNS Šodien visi tevi pamanīs, pat vēros praktiski katru tavu gājienu, tāpēc labāk būtu uzmanīties. Pieņem jaunus sadarbības piedāvājumus.

2

VĒRSIS Neviens tevi nespēs saprast, jo pats pareizos vārdus neatradīsi. Jūtas tomēr būs jāpārvērš vārdos, citādāk radīsies nesaskaņas.

3

DVĪŅI Tavas darbības būs balstītas uz emocijām. Tikai mazliet tomēr nāksies pievērsties realitātei. Citi šodien visu darīs par ātru.

4

VĒZIS Šodien iekritīsi darba rutīnā- bet tas tikai uz labu, jo pienākumu slogs drīz nokritīs no pleciem. Ideālā pozīcijā, lai iemācītos ko jaunu.

5

LAUVA Diezgan daudz laika šodien izniekosi, bet..tas patiesībā būs labi. Nepievērsies nekam nopietnam, jo pastāv iespēja visu salaist dēlī.

6

JAUNAVA Šodien būsi kā supervaronis- daudz palīdzēsi tiem, kuri vairs nezinās, kur likties. Par to arī saņemsi labu atalgojumu un pateicību.

7

SVARI Lielākās iedomas šodien realizēsies. Bet tikai tad, ja pats pie tā strādāsi. Ja sāksi čīkstēt, tad tas viss ātri vien pagaisīs.

8

SKORPIONS Sen glabāts noslēpums šodien nāks gaismā, tādēļ pats centies būt neredzams. Pienākumi šodien sakrāsies tā, ka ne pa jokam.

9

STRĒLNIEKS Tava uzticības persona šodien novērsīs tevi no visa svarīgā. Centies laiku pavadīt vienatnē, lai galvā neienāk muļķības.

10

MEŽĀZIS Šodien tā, ka nu ļoti prasīsies romantiku. Tikai neļauj tam aizēnot citas svarīgas lietas. Pretēji sapņu dzenāšanai, mēģini piebremzēt.

11

ŪDENSVĪRS Kāds tev nemanot sniegs lielu atbalstu. Tagad to neredzēsi, bet vēlāk būs iespēja pateikties. Nepaļaujies tikai uz sevi!

12

ZIVIS Peldēsies dziļos emociju ūdeņos. Nekad nenāk par ļaunu atklāt savas jūtas, jo tas pirmkārt jau palīdzēs tev tikt vaļā no visa smagā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment